PNL reactioneaza dupa atacul lui Tariceanu la DNA: De maine sa nu mai plateasca cetatenii taxe si impozite pana se termina campania

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 23:2612923 citiri
PNL reactioneaza dupa atacul lui Tariceanu la DNA: De maine sa nu mai plateasca cetatenii taxe si impozite pana se termina campania
Foto: Facebook / Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca responsabilitatea pentru abuzurile din justitie, acuzate de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, revine PSD si ALDE.

"Spune un om politic de mare anvergura, astazi, in Romania, sa se opreasca DNA, sa nu mai vina cu cereri deloc in Parlament. Sa facem un moratoriu sa spuna asa: lasam politicienii. De ce doar politicienii sunt deasupra legii? De maine sa nu mai plateasca cetatenii taxe si impozite pana se termina campania, sa nu mai stea nimeni la cozi, sa nu mai stam la cozi la magazine, sa ne apucam sa luam direct de pe rafturi. Ma iertati!", a declarat Alina Gorghiu, duminica, la Antena 3.

 • Situatie incredibila: Senatul Romaniei cere oficial blocarea activitatii DNA

 • Ea a sustinut ca responsabilitatea pentru abuzurile din justitie revine PSD si ALDE.

  "Domnul Tariceanu, care se bate cu pumnul in piept de un an, de cand are o situatie personala, ca oamenii politici sunt prigoniti, ca nu este cazul sa mai fie abuz fata de parlamentari ALDE-PSD.

  Acest domn Tariceanu a fost sef al Senatului cu o majoritate reconfortanta, cu o majoritate care putea sa schimbe tot ce dorea in tara asta, cu un prim-ministru care era in acea majoritate, cu absolut orice fel de ingredient necesar eliminarii acelor abuzuri", a argumentat Gorghiu.

 • Suparat ca Justitia este "scapata de sub control", Tariceanu o ataca pe Kovesi: "I-a dat cineva un mandat sa ia parlamentarii la rand?"

 • Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a facut, duminica, un apel catre parlamentarii din ambele Camere "sa refuze a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA".

  "Daca dosarele respective au asteptat atatia ani, inseamna ca nu este nicio urgenta si ele pot sa mai astepte ca viitorul Parlament sa se pronunte", a precizat Tariceanu, intr-un "Apel catre parlamentari".

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News