Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Motiunea populara pentru demiterea lui Ponta: PNL vrea sa stranga un milion de semnaturi

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 18:24
4397 citiri
Motiunea populara pentru demiterea lui Ponta: PNL vrea sa stranga un milion de semnaturi
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, si alti liberali, precum Teodor Atanasiu, Ovidiu Raetchi si Cornel Piperea au semnat vineri motiunea populara intitulata "Semneaza-i demisia lui Ponta".

Alina Gorghiu a declarat ca isi doreste ca semnatura sa sa insemne inceputul sfarsitului pentru Victor Ponta.

"O consider mai mult decat o actiune simbolica, o consider o actiune necesara, utila, care sa arate inclusiv in sectorul 5 ca Guvernul Ponta este unul toxic si ca premierul Ponta trebuie demis cu sprijinul locuitorilor de peste tot.

Astazi am venit si am semnat pentru demiterea lui Victor Ponta in sectorul 5. Este o locatie importanta pentru mine, o locatie simbolica, sunt parlamentar de colegiu 22, de sectorul 5 si imi doresc ca semnatura mea sa insemne inceputul sfarsitului pentru Victor Ponta", a spus Gorghiu.

Ea a sustinut ca Victor Ponta "se agata de putere", adaugand ca sunt semnale pozitive ca foarte multi oameni vor semna aceasta motiune populara.

"Este o motiune populara. In opinia mea, premierul a fost demis o data anul trecut in urma votului la alegerile prezidentiale si in urma unui numar semnificativ de semnaturi pe care PNL va reusi sa-l stranga in aceasta campanie. Am convingerea ca putem considera ca a fost demis a doua oara. Faptul ca Victor Ponta refuza sa-si depuna demisia inseamna un gest de disperare", a aratat Gorghiu.

Alina Gorghiu: Daca maine ar incepe urmarirea penala impotriva mea, voi pleca din PNL (Video)

Liderul PNL a indicat ca liberalii doresc sa stranga minimum un milion de semnaturi pentru motiunea populara.

"Cred ca va fi mai mult decat suficient sa inteleaga si acest prim-ministru ca electoratul din Romania nu-l mai doreste, ca populatia din Romania a inteles ca domnia sa este lipsit de credibilitate si legitimitatea necesara unui prim-ministru", a declarat Gorghiu.

Ea a apreciat ca PNL ii va inainta lui Ponta semnaturile stranse in momentul in care se va finaliza campania.

In ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, Gorghiu a spus ca demersul este stabilit, urmand ca detaliile sa fie stabilite la inceputul noii sesiuni parlamentare.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#motiune populara Ponta, #motiune populara demitere Ponta, #motiune populara Ponta Gorghiu, #motiune populara Ponta PNL , #presedinte PNL