Liberalii ii dau replica lui Dragnea in scandalul legii creditelor in franci: Minte de ingheata apele

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 20:50 6301 citiri
Foto: site Camera Deputatilor

Liderul PNL, Alina Gorghiu, si prim-vicepresedintele Andreea Paul ii acuza pe liderii PSD ca mint atunci cand sustin ca liberalii sunt vinovati pentru amanarea votului in Camera Deputatilor pentru Legea conversiei creditelor in franci elvetieni.

"Minciuna PSD are picioare scurte. Sedinta pentru votul final era stabilita la 15.30. PSD a suspendat sedinta la 15.10. Noi eram prezenti pentru vot. PSD a fugit", a postat marti pe Facebook Alina Gorghiu, alaturi de o serie de mesaje transmise colegilor de Eugen Nicolaescu, liderul deputatilor PNL.

La randul sau, Andreea Paul a sustinut ca Liviu Dragnea si Ana Birchall "mint de ingheata apele" cand afirma ca legea a fost amanata din cauza liberalilor.

"Niciunul nu a fost in sala nici ieri in comisiile reunite de buget si juridice la dezbaterea Legii conversiei, nici azi in plenul Camerei Deputatilor. Minciuna lor poate fi usor probata. Verificati imaginile. Sunt inregistrari peste tot. Reprezentantii creditatilor au fost prezenti si pot sa confirme aceste lucruri. Pana unde poate merge ipocrizia de campanie si de nemunca?! Cacealmaua PSD este demontata de programul de lucru oficial afisat pe site-ul Camerei Deputatilor, unde se specifica clar faptul ca votul final pe proiectele de lege incepe la 15.30", a sustinut Andreea Paul, citata de News.ro.

Mai mult, aceasta a cerut "sanctiuni ferme impotriva parlamentarilor absenti si convocarea in regim de urgenta a unei noi sedinte in plen".

"Sunt dezgustata de aceste coterii politice parlamentare orchestrate de PSD. Dezgustata!", a afirmat deputatul PNL.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor s-a incheiat marti cu un nou scandal intre PSD si PNL. Liviu Dragnea a sustinut ca lipsa de cvorum a fost generata de faptul ca liberalii au boicotat sedinta pentru a impiedica votarea motiunii simple pe Justitie, care ar fi putut sa o afecteze pe Raluca Pruna.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Dragnea minte de ingheata apele. Inseamna ca se descurca foarte