Gorghiu: Tariceanu imi propunea anul trecut functii ministeriale ca sa plec din PNL

Luni, 30 Martie 2015, ora 11:33
2210 citiri
Gorghiu: Tariceanu imi propunea anul trecut functii ministeriale ca sa plec din PNL
Foto: Alina Gorghiu/Facebook Arhiva

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, intr-o postare pe Facebook, in care raspunde unor acuzatii facute la adresa sa de Calin Popescu Tariceanu, ca acesta i-a propus, anul trecut, "functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL".

"Este normal ca dl Tariceanu, din postura de purtator de cuvant informal al lui Victor Ponta, sa preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa sa creada, insa, cu adevarat, in ceea ce spune, de vreme ce anul trecut imi propunea functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL.

Spre deosebire de domnia sa, eu nu pot fi cumparata pentru a trada singurul partid din care am facut parte de la intrarea in politica, acum 13 ani deja...Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora", a scris, luni, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Tariceanu ataca DNA si pe Klaus Iohannis: De ce nu exista hotarare in cazul Sova

Ea a adaugat: "Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa imprumute mai mult din demnitatea si rafinamentul fostilor presedinti PNL, in fata carora ne aplecam cu infinit respect la fiecare Congres".

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PNL incearca sa rastoarne o majoritate la Camera si la Senat, facandu-se "campionul luptei anticoruptie", din dorinta de a ajunge la guvernare, el acuzandu-i pe liberali de "dubla atitudine cinica".

Demisia lui Tariceanu, ceruta din PNL: Un fel de gainar cu papion, vasalul lui Ponta

Tariceanu a mentionat ca singurul mod in care PNL doreste sa se faca "campion al anticoruptiei" este prin aceasta modalitate de a subtia randurile actualei majoritati parlamentare.

El s-a referit la copresedintele PNL, Alina Gorghiu, despre care a spus ca trebuie sa "dea explicatii serioase la ceea ce a aparut in presa, referitor la contractele cu statul".

Gorghiu: Sova se agata de numele meu. Le-am transmis colegilor sa nu se lase intimidati

"In aceste zile, au fost dezvaluiri foarte serioase si consistente in pivinta copresedintelui PNL, doamna Gorghiu, care, s-a vazut ce? Ca asa cum domnul Sova este acuzat pentru contracte cu firme ale statul, si doamna Gorghiu are la fel.

Gorghiu: Am fost amenintata in ziua votului in cazul Sova, ma insotesc masini din coloana neoficiala

Nu numai atat, sunt acuzatii privind numirea tatalui ei in functii de conducere, in intreprinderi de stat. Nu poate fi campioana luptei anticoruptie, are o problema serioasa si va trebui sa dea niste explicatii serioase, la toate aceste lucruri care au aparut in presa", a afirmat Tariceanu, despre Alina Gorghiu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Alina Gorghiu Tariceanu functii ministere , #PNL