Gorghiu: Pe biroul meu e demisia lui Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 11:17
3181 citiri
Gorghiu: Pe biroul meu e demisia lui Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?
Foto: Arhiva Ziare.com

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca deputatul liberal Dan Motreanu si-a dat demisia din partid, dupa ce DNA l-a trimis luni in judecata pentru spalare de bani.

Declaratia vine dupa discursul din plen al lui Victor Ponta, cu ocazia motiunii de cenzura depuse de PNL, in care premierul a atacat Opozitia, facand referire inclusiv la Alina Gorghiu si la problemele cu Justitia ale lui Dan Motreanu.

Ponta trece cu tancul peste Opozitie: Toate problemele PNL in Justitie - de la Gorghiu la Motreanu

"Pe biroul meu se afla de ieri demisia lui Dan Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?", a spus Alina Gorghiu de la tribuna Parlamentului.

Totodata, liderul liberal a reactionat si la gestul din Parlament al premierului, care a prezentat o serie de contracte ce, sustine acesta, ar fi fost semnate de Casa de avocatura Gorghiu dupa modelul contractelor pentru care el si senatorul Dan Sova au fost trimisi in judecata de DNA.

"Ati cautat tot ce ati putut sa gasiti si ati gasit nimic. Mi-ati facut plangeri, l-ati pus pe Cazanciuc sa ma ameninte...daca gasiti cel mai mic argument pentru care sa se spuna despre mine ca exista o urma de suspisiune ca am incalcat legea, sa demonstrati, de acuze m-am saturat! Dvs. sunteti in instanta, dar spuneti despre altii ca sunt corupti, uitati-va in oglinda, domnule Ponta!", i-a raspuns rastit Alina Gorghiu prim-ministrului.

Comentariile co-presedintelui PNL vin la o zi dupa ce DNA i-a trimis in judecata pe fostul consilier prezidential George Scutaru (sub control judiciar) si pe deputatul PNL Dan Motreanu (in stare de libertate) pentru spalare de bani.

George Scutaru si Dan Motreanu, trimisi in judecata pentru spalare de bani

Procurorii au transmis ca George Scutaru si Dan Motreanu au luat mita 170.000 de euro, respectiv 250.000 euro, pentru finantarea campaniei electorale din 2008, cand au avut loc alegeri locale si generale.

Pentru a disimula provenienta acestor sume, cei doi au initiat un mecanism financiar fictive pentru a spala banii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Gorghiu demisie Motreanu, #Gorghiu demisie Ponta , #presedinte PNL