Gorghiu: Nu vor fi tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri (Video)

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 12:422131 citiri
Gorghiu: Nu vor fi tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri (Video)
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, precizeaza ca nu se vor regasi pe listele PNL tehnocrati din Guvernul Ciolos, in schimb da asigurari ca listele vor contine "surprize placute".

"Vor fi surprize placute, va garantez, vor fi surprize placute. (...) N-as vrea sa va dau exemple, pentru ca sunt discutii in curs si lista oficiala abia la inceputul lunii octombrie va fi facuta publica. Ce pot sa va spun insa este faptul ca pe listele noastre se vor regasi oameni de afaceri, de exemplu, care au companii cu peste cinci mii de angajati, vor fi oameni de cultura, vor fi rectori ai unor universitati de renume din Romania", a declarat Gorghiu la RFI Romania.

Intrebata daca vor fi si tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri, Alina Gorghiu a raspuns: "Nu, raspunsul este nu, simplu, pentru ca nu am avut discutii din care sa reiasa ca drumurile noastre pot sa aiba un numitor comun, insa i-am sustinut, ii vom sustine, avem un parteneriat cu Guvernul Ciolos, foarte sanatos si cred eu ca intr-o formula sau alta dupa alegeri ne vom gasi multi dintre cei care astazi sunt in politica romaneasca corecta, cei care fac politica romaneasca corecta, la aceeasi masa".

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene,a declarat ca poarta discutii cu USR privind o posibila candidatura, iar ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a precizat ca isi pune intrebari despre posibilitatea de a lua o decizie similara.

In schimb, premierul Dacian Ciolos a negat in repetate randuri ca intentioneaza sa candideze la alegerile din 11 decembrie.

Citeste mai multe despre "Alina Gorghiu la RFI: Nu vor fi tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri" pe site-ul RFI Romania..

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News