Gorghiu nu mai vrea sa fie in conducerea PNL. Congresul va fi probabil in iunie

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 16:493056 citiri
Gorghiu nu mai vrea sa fie in conducerea PNL. Congresul va fi probabil in iunie
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Fostul presedinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Timisoara, ca nu are nicio intentie sa candideze la congresul partidului, cand va fi aleasa conducerea liberalilor.

Ea a adaugat ca cel mai probabil congresul va avea loc in luna iunie.

"Nu am nicio intentie de candidatura, dar voi sustine o echipa care va sustine principiile spuse anterior. In iunie, aproximativ, va fi Conventia Nationala", a sustinut Gorghiu, care a demisionat din conducerea partidului in decembrie 2016, dupa ce a obtinut rezultate slabe la alegeri.

Citeste si Alina Gorghiu si-a dat demisia de la sefia PNL

Alina Gorghiu a transmis ca in aceasta luna o comisie politica va propune Biroului Politic National al partidului un calendar al alegerilor si o data la care sa aiba loc Conventia Nationaa a PNL.

"E un interes mare pentru Conventia Nationala a PNL, nu doar in interiorul partidului. In 26 luna aceasta, o comisie politica va propune Biroului Politic National un calendar pentru desfasuarea ostilitatilor", a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat ca sustine un parteneriat cu tehnocratii, dar si reunificarea dreptei.

"Cred ca nu ar trebui sa avem nicio inhibitie sa vorbim de un parteneriat cu tehnicieni, chiar daca notiunea de tehnocrat a fost patata in ultima perioada. Cred ca este necesar ca cei care vor conduce PNL sa isi asume reunificarea dreptei. Este un proiect pe care il voi sustine. Cei care vor conduce PNL trebuie sa limpezeasca pozitionarea partidului pe teme precum Constitutia, Justitia", a mentionat Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News