Gorghiu: Lui Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului

Luni, 31 August 2015, ora 21:226615 citiri
Gorghiu: Lui Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului
Foto: captura Realitatea TV

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni, intrebata in ce postura il vede mai departe pe fostul presedinte Traian Basescu, ca locul sau e mai degraba in afara politicii, la pensie. Aceasta s-a referit si la sfatuitorii sai "de taina", mama sa, dar si Mircea Ionescu Quintus.

"Lui Traian Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului", a declarat Alina Gorghiu luni seara la Realitatea TV, dand de inteles ca locul fostului sef de stat nu mai e in politica.

Referindu-se la guvernul Ponta, ale carui nerealizari i-ar lua o saptamana sa le insiruie, dupa cum s-a exprimat ea -, Alina Gorghiu a spus ca, in realitate, acesta nici nu mai exista: "Nu mai exista. E inexistent, pus la colt de propriul partid".

Gorghiu: PSD a dat un prim semnal ca va accepta o varianta noua a Codului Fiscal

Cat despre cel care il conduce, Victor Ponta, acesta, la randul sau, este "un premier pus la colt de propriul partid. E domnia sa cu cativa ministri speriati in spate".

Co-presedintele PNL a declarat ca atunci cand se confrunta cu situatii de cumpana, cand nu mai stie ce e de facut sau nu mai poate continua, cere sfatul mamei ei sau pe cel al lui Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL: "Fie o sun pe mama, fie pe Mircea Ionescu Quintus".

Referindu-se la cel din urma, in varsta de 98 de ani, aceasta sustine ca e "un om de la care inveti cumpatarea. Inveti sa nu iesi cu replica in prima secunda".

Alina Gorghiu a refuzat sa prezinte numele ministrilor care vor face parte din Guvernul Catalin Predoiu, subliniind insa ca acesta nu ii va include pe politicienii compromisi. Co-presedintele PNL a mai spus ca numele viitorilor ministri PNL vor fi anuntate in octombrie.

"La inceputul lunii octombrie veti vedea cate trei - patru nume pentru fiecare minister, care vor critica actiunile Guvernului sau vor lauda initiative parlamentare. Printre acele nume va fi si cel al viitorului ministru", a spus Alina Gorghiu.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News