Gorghiu: La Primaria Capitalei trebuie pusa o bomba. Candidatul PNL ii va seduce pe bucuresteni

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 23:53
6979 citiri
Gorghiu: La Primaria Capitalei trebuie pusa o bomba. Candidatul PNL ii va seduce pe bucuresteni
Foto: Arhiva Ziare.com

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca liberalul care va candida la Primaria Capitalei anul viitor "ii va seduce pe bucuresteni" si sigur va castiga alegerile, insa nu a dezvaluit numele acestuia, spunand ca il vom afla pana la finalul acestei saptamani.

In ceea ce priveste candidatul PNL la Primaria Generala, Gorghiu, invitata la Realitatea TV, a spus ca liberalii au pregatit deja o lista si ca un nume va fi propus in sedinta Consiliul National de la finalul acestei saptamani.

"Primaria Capitalei va fi castigata de PNL, avem candidati buni, o sa vedeti, la Consiliul National vom face aceasta propunere de validare a unuia dintre cei sondati si eu cred ca va fi validata", a declarat Gorghiu, adaugand totusi ca nu este "foarte multumita de variantele de la sectoare, pentru ca nu sunt toate castigatoare in acest moment".

Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei? Ce spune presedintele Senatului

Liderul liberal a precizat ca PNL va face niste sondaje de opinie mai ample in randul bucurestenilor in luna februarie.

Gorghiu a mentionat ca principalul criteriu pe care bucurestenii vor ca primarul general sa il respecte, potrivit sondajelor facute pana acum de PNL, este sa fie "cinstit si onest".

"Il avem si de aceea spun ca o sa catigam", a subliniat liderul liberal, mentionand ca propunerea PNL este un om integru, indeplineste criteriile de profesionalism si sta bine in sondaje.

Gorghiu: Eu as vrea o femeie la Primaria Capitalei

"De multa vreme PNL nu a mai avut asa o oferta pentru Capitala la nivel de principiu", a continuat aceasta.

Gorghiu a aratat ca nici ea, nici Catalin Predoiu nu isi doresc sa intre in cursa pentru Primaria Bucuresti.

"Eu nu vreau sa candidez la Primaria Generala, este o functie cu o foarte mare responsabilitate. M-as inhama la orice responsabilitate pentru PNL, dar sunt colegi care au toate abilitatile, pregatirea si competenta pentru a gestiona aceasta functie", a spus Gorghiu.

Dragnea confirma: Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Primaria Capitalei

Co-presedintele PNL a mai aratat ca mostenirea lasata de Sorin Oprescu la Primaria Capitalei este infioratoare. "Acolo trebuie pusa o bomba", a spus liderul liberalilor.

"Pana vineri vom stii cine este candidatul. Cel care va fi candidat va seduce bucurestenii", a punctat aceasta.

Intre timp, a subliniat Gorghiu, primarul interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, va trebui sa se asigure "ca in aceste luni de iarna nimeni nu ramane fara caldura (...) si ca vor fi publicate contractele pe site - bucurestenii vor vedea in mod limpede unde se duc banii".

In plus, edilul "trebuie sa faca echipa cu primarii de sector, astfel incat sa nu vad ca dupa trei fulgi de zapada s-a blocat Bucurestiul".

De asemenea, Alina Gorghiu a precizat ca liberali vor ca alegerile locale de anul viitor sa se desfasoare in doua tururi de scrutin, un proiect de lege in acest sens existand deja in Comisia de cod electoral din Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gorghiu candidat Capitala, #Gorghiu candidat PNL Bucuresti , #presedinte PNL
Comentarii
Poza patrula
patrula
rank 5
ca-n bancurile cu Alinuta... Gorghiule, scoatem bomba din capul tau
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
primarul capitalei trebuie numit,nu ales