Gorghiu ii cere lui Dragnea sa opreasca legea cu majorarile de salarii: In doua saptamani venim cu salarizarea unica

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 22:403118 citiri
Gorghiu ii cere lui Dragnea sa opreasca legea cu majorarile de salarii: In doua saptamani venim cu salarizarea unica
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, care dupa votul proiectului cresterilor salariale din Sanatate si Educatie a acuzat ca nu a existat cvorum, i-a cerut lui Florin Iordache, presedintele Camerei Deputatilor, sa nu semneze legea votata de Camera Deputatilor.

"Le cer lui Iordache si lui Dragnea sa nu semneze aceasta lege. Este un furt care nu poate fi legiferat prin semnatura presedintelui Camerei, indiferent cat de pesedist sadea ar fi", a spus Gorhiu la TVR, acuzandu-i pe cei de la PSD ca, prin aceasta lege, se mareste o mica parte din salariile din administratie.

Alina Gorghiu a anuntat ca in doua saptamani, PNL va veni cu "mult asteptata lege a salarizarii in sectorul bugetar", asta pentru ca Guvernul Ponta a mintit ca vine cu legea salarizarii si nu au venit cu nimic. "Cred ca nu mai putem pierde timp si genera atata nedreptate si o sa prezentam public un proiect la care am lucrat de multa vreme, dar e nevoie sa ne punem de acord cu totii", a mentionat presedintele PNL.

Camera Deputatilor a adoptat, luni, in calitate de for decizional, legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care sunt majorate salariile in educatie si sanatate, cu 184 de voturi "pentru", potrivit numaratorii anuntate de catre presedintele Camerei, Florin Iordache.

Dupa vot, Alina Gorghiu a acuzat ca la sedinta Camerei Deputatilor in care s-a adoptat proiectul cresterilor salariale din Sanatate si Educatie nu a fost cvorum, adaugand ca exista imagini care sa confirme acest lucru.

Vezi reactia lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache la acuzatiile Alinei Gorghiu

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News