Gorghiu: I-am invitat pe Ciolos si pe alti ministri sa se alature PNL

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 11:052094 citiri
Gorghiu: I-am invitat pe Ciolos si pe alti ministri sa se alature PNL
Foto: Facebook Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca liberalii i-au lansat premierului Dacian Ciolos, dar si altor membri ai Executivului invitatia sa se inscrie in PNL, insa daca vor face acest lucru tine de optiunea lor.

"Categoric da (l-am invitat pe Dacian Ciolos sa faca parte din PNL - n.r.). E o optiune care ii apartine. Banuiesc ca e prematur sa formuleze un raspuns, dar sunt absolut convinsa ca toamna se decanteaza mult mai bine ideile, nu are timp acum sa cugete la o eventuala cariera politica alaturi de PNL, dar la sfarsit, cand tragi linia mandatului de prim-ministru, sunt convinsa ca poti sa analizezi serios, pragmatic, toate optiunile pe care le ai la indemana", a spus Gorghiu, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, fiind intrebata daca usa PNL e deschisa pentru Ciolos.

Alina Gorghiu a spus ca "simte" ca in anumite momente Dacian Ciolos are "o retinere in activitatea guvernamentala", tocmai din cauza lipsei sprijinului politic.

Gorghiu a precizat ca, dupa alegerile parlamentare de la finalul anului, va fi un Guvern politic, iar in cazul in care PNL va castiga alegerile si va forma Executivul, acesta va fi condus de Catalin Predoiu, insa nu exclude ca din Guvern sa faca parte si ministri din Cabinetul actual.

"Nu va ascund faptul ca de nenumarate ori am anuntat ca e usa deschisa celor din Cabinetul Ciolos care performeaza. E nevoie de oameni care demonstreaza valoare in functia publica. E nevoie de acesti oameni in PNL", a mai spus Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News