Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident, o situatie de neacceptat

Joi, 12 Februarie 2015, ora 17:19 7015 citiri

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera votul in cazul senatorului Varujan Vosganian, de respingere a solicitarii DIICOT in Senat, drept un "accident", mentionand ca pe viitor parlamentarii care nu vor vota "la vedere" vor fi in situatia nerespectarii unei decizii politice a PNL.

Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si s-a rugat in Senat: "O victorie a democratiei!" (Foto)

"Senatori din toate partidele au votat, astazi, regretabil, pentru a bloca bunul mers al justitiei. Nu vreau sa arunc responsabilitatea asupra acestui vot pe alte partide.

Din pacate, nici domnul senator Varujan Vosganian, nici unii dintre colegii din PNL nu au inteles ca parlamentarii nu trebuie sa fie mai presus de ceilalti cetateni ai Romaniei. Daca nu vom reusi sa avem incredere in justitie, nimic nu se va putea schimba in Romania", spune Gorghiu, intr-o postare pe Facebook.

Cu ochi "umbrosi si melancolici", Vosganian ii avertizeaza pe procurori: Dosarul sa fie clasat intr-o luna!

Copresedintele PNL sustine ca s-ar fi "asteptat la o atitudine mai responsabila si la mai putina emotie din partea senatorilor".

Iohannis critica Senatul pentru votul in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles

"Acest vot nu este definitoriu pentru PNL, il consider un accident. Asemenea situatii sunt de neacceptat. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere, de aici inainte, in cazuri similare, vor fi in situatia de a nu fi respectat o decizie asumata politic de intreaga conducere a PNL", a mai sustinut Gorghiu.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News