Gorghiu, despre platforma lansata de Ciolos: PNL isi va aduce contributia la acest proiect

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 21:562369 citiri
Gorghiu, despre platforma lansata de Ciolos: PNL isi va aduce contributia la acest proiect
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, despre platforma lansata de premierul Dacian Ciolos, ca este vorba despre un set de principii cu care liberalii sunt de acord si a precizat ca PNL isi va aduce de acum inainte contributia la aceasta platforma.

"Contributia PNL va veni abia de acum inainte. Maine, in Biroul Politic National, impreuna cu colegii vom aduce opinia noastra pe aceasta platforma", a aratat presedintele PNL.

Alina Gorghiu: Si noi si USR vom sustine propunerea de prim-ministru Dacian Ciolos (Video)

Liderul PNL a precizat ca principiile sunt enunturi de bun simt, iar diferenta fata de alti oameni politici este "credibilitatea omului care isi asuma aceste principii".

"Una este vocea domnului Dragnea care vorbeste despre o Romanie fara coruptie, si alta este cand aceste lucruri le auziti cu vocea responsabila a lui Ciolos", a mentionat aceasta.

Prim-ministrul Dacian Ciolos a dat publicitatii, luni seara, Platforma #Romania 100, care cuprinde principiile si proiectele pe care vrea sa le aplice in cazul in care va ramane prim-ministru.

Platforma contine 10 principii de baza, un program de masuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernari si un portofoliu de proiecte nationale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News