Gorghiu, despre candidatura lui Zegrean: Orice om cu expertiza este binevenit in partid

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 09:48
2802 citiri
Gorghiu, despre candidatura lui Zegrean: Orice om cu expertiza este binevenit in partid
Foto: Facebok/Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca nu poate decide in ceea ce priveste candidatura la Senat a fostului presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, deoarece acest atribut il detine filiala PNL Bistrita-Nasaud.

Gorghiu a apreciat insa ca "orice om cu expertiza este binevenit in partid".

"In opinia mea, este o resursa care ar face fata unei activitati parlamentare pe care eu mi-o doresc eficienta, in viitorul mandat. Nu pot sa decid ce va spune filiala (Bistrita-Nasaud, n.red.), dar n-o vad deloc ca o candidatura neinspirata", a spus Alina Gorghiu.

Copresedintele PNL a recunoscut ca depunerea candidaturii de catre Augustin Zegrean a fost o surpriza pentru ea, aratand, pe de alta parte, ca este nevoie de o specializare a comisiilor parlamentare.

"Orice om cu expertiza este binevenit in PNL si cred ca o imbinare intre oameni proaspeti, care n-au mai fost in Parlament, si oameni care au lucrat in institutii cum este Curtea Constitutionala - unde a dobandit o experienta considerabila, pot fi utili PNL. Ce ne lipseste acum este specializarea Parlamentului. Noi nu mai avem oameni specializati pe comisiile parlamentare. Daca va uitati acum in comisiile parlamentare o sa descoperiti economisti in comisia de sanatate, ingineri in comisia juridica, medici la politica externa si tot asa", a aratat Alina Gorghiu.

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, si-a manifestat intentia de a candida pentru o functie de senator din partea PNL Bistrita-Nasaud, filiala din randurile careia a facut parte pana in anul 2007.

Lista de candidati ai PNL Bistrita-Nasaud pentru alegerile parlamentare va fi stabilita in cursul saptamanii viitoare, in cadrul unei sedinte a Biroului Politic Judetean.

In luna iunie, fostul presedinte al Curtii Constitutionale a fost luat in calcul pentru a prelua conducerea organizatiei PNL Bistrita Nasaud in cadrul unor discutii informale purtate in interiorul filialei, potrivit senatorului liberal Dorin Dobra.

Apoi, in iulie, Zegrean a declarat ca poate se va plictisi acasa si se va duce sa faca politica

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Augustin Zegrean candidat Senat PNL, #Augustin Zegrean candidat PNL Senat , #PNL