Gorghiu, catre ministrul Sanatatii: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? ALDE indica o varianta de raspuns UPDATE

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 19:003710 citiri
Gorghiu, catre ministrul Sanatatii: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? ALDE indica o varianta de raspuns UPDATE
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, presedintele PNL, i-a transmis ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat la lansarea programului de guvernare al formatiunii, ca este sigura ca vor colabora in viitor.

"Vorba unui slagar adaptat la politica: v-am vazut, mi-ati placut ce ramane de facut? O sa colaboram, sunt sigura. Un ministru tehnocrat accepta invitatia unui partid politic la o dezbatere legata de programul de guvernare si vorbeste despre politicile publice ale acestui guvern in domeniul sanatatii.

Asta e Romania normala care impune continuitate pe proiecte, ceea ce va face si PNL in mai putin de doua luni, cand ajungem la guvernare", i-a spus Gorghiu lui Voiculescu.

Intrebata ulterior daca si-ar dori ca Voiculescu sa devina membru PNL, Gorghiu a spus ca aceasta este "optiunea fiecarui om" care nu are calitatea de membru de partid.

"Cu un ministru acum pe functie in viitor poti colabora in diverse forma. Este un om care din punctul meu de vedere are deja suficienta expertiza in politicile publice din domeniul sanatatii ca sa poata contribui pe viitor in orice forma, depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL.

Nu cred ca daca o sa i se ceara sprijinul, ajutorul in eleborarea (politicilor-n.red.) va spune nu in viitor. Deci nu am nici un fel de plan in acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare", a explicat ea.

UPDATE 19:00 - Chiar daca liberalii l-au placut pe ministru si gestul sau de a veni sa discute despre situatia din Sanatate, nu la fel de incantati au fost si cei de la alte partide. Deputatul ALDE Gratiela Gavrilescu i-a cerut, sambata, premierului Dacian Ciolos sa-l demita pe ministrul Sanatatii.

"ALDE ii solicita premierului Dacian Ciolos sa il demita pe Vlad Voiculescu, precum si pe toti ministrii care participa la astfel de intruniri ale partidelor si fac jocuri politice. Daca refuza sa ii demita, inseamna ca este partas la acest joc ridicol si ii minte pe romani cu nonsalanta", a transmis aceasta intr-un comunicat remis Ziare.com.

Amintim ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca a raspuns pozitiv invitatiei PNL de a participa la Consiliul National al acestei formatiuni, pentru a sustine un discurs despre sistemul sanitar, "cum l-a gasit si ce se poate face mai departe pentru insanatosirea lui" si a mentionat ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
MosCraciun
rank 5
Gorghiu: "V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?"
MacGigi
rank 5
Gorghiu: "V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?