Clotilde Armand o ataca pe Alina Gorghiu, in direct la TV: Eram primar si castigam 4 ani de guvernare a Bucurestiului daca PNL era un pic mai responsabil (Video)

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 07:484889 citiri
Clotilde Armand o ataca pe Alina Gorghiu, in direct la TV: Eram primar si castigam 4 ani de guvernare a Bucurestiului daca PNL era un pic mai responsabil (Video)
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Consilierul USR Clotilde Armand a contrat-o luni seara, in direct la TV, pe sefa liberalilor, Alina Gorghiu. Armand i-a reprosat ca vorbeste in numele USR si ca, din cauza deciziilor luate de PNL, nu a ajuns primar al Sectorului 1.

Disputa a inceput in momentul in care Gorghiu a intervenit telefonic si a vorbit in numele PNL si USR despre platforma lansata de Dacian Ciolos.

"E o platforma necesara, una fireasca, care din fericire sau din nefericire pentru altii arata ca Romania se imparte intr-un fel in doua paradigme. Una care sustine acest set de principii pe care le sustine si Dacian Ciolos, si aici vorbim de PNL, de USR, de primul ministrul si echipa domniei sale. Si o alta parte de Romanie care nu mai tarzim de el veneau cu solicitari de genul sa suspendam Constitutia si sa nu mai votam cereri DNA", a declarat Gorghiu, luni seara, la B1 TV.

In acest moment a intervenit Clotilde Armand, care i-a acuzat pe liberali ca s-au aliat cu PSD: "Doamna Gorghiu, daca imi permiteti, PNL era aliat cu PSD pana acum 2 luni si jumatate, eu v-as ruga foarte mult sa nu vorbiti in numele USR, ati facut acest lucru pe Facebook, ati facut si mai inainte, eu va rog foarte mult, vorbiti de PNL, nu de USR".

In replica, Gorghiu a sustinut ca nu vorbeste in numele USR si ca se bucura ca acest partid a strans semnaturile necesare potrivit legii, pentru a se inscrie in competitia electorala.

"Aceste semnaturi, PNL putea foarte bine in toti acesti ani sa evita sa ne ceara, sa ne puna acest obstacol urias la democratie. Noi am ramas un partid antisistem si suntem realisti, in sensul ca nu vom avea acum 50% din Parlament. Acum 2 luni si jumatate, eram eu primar si castigam 4 ani de guvernare a Bucurestiului daca PNL era un pic mai responsabil", a acuzat Armand.

Reprezentanta USR i-a mai reprosat Alinei Gorghiu ca dupa alegerile locale din vara liberalii nu au permis renumararea voturilor, asa cum a cerut USR in Sectorul 1, unde diferenta fata de Dragos Tudorache (care a iesit primar), de la PSD, si Clotilde Armand a fost foarte mica.

"Intre dumneavoastra si domnul Tudorache, v-as prefera de un milion de ori. Oamenii politici trebuie sa treaca peste momentele din trecut ca sa poata construi impreuna un viitor. Daca va incalzeste cu ceva, sau daca va ajuta cu ceva, sa stiti ca nu am interzis niciunui coleg de al meu sa sustina cu o semnatura participarea intr-o competitie democrata a USR", a replicat Gorghiu.

"Eu cred ca ar fi fost ilegal sa interziceti asa ceva. Orice cetatean trebuie sa fie un om democrat si sa permita mai multor partide sa aiba candidati. Eu personal am spus ca am semnat si pentru PSD, si pentru PNL, si pentru toate partidele", a fost reactia lui Clotilde Armand.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News