Candidatul PNL care se afiseaza cu Piedone - Ce spune Gorghiu despre o excludere a lui Sava

Luni, 23 Mai 2016, ora 15:53
2105 citiri
Candidatul PNL care se afiseaza cu Piedone - Ce spune Gorghiu despre o excludere a lui Sava
Foto: Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca alaturarea candidatului liberalilor la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava (actual primar interimar al Capitalei), cu fostul edil Cristian Popescu Piedone este una "nefericita", insa precizeaza ca Sava nu va fi exclus din partid.

"Am avut o discutie cu Sava, foarte directa si foarte onesta. Nu are o colaborare politica asa cum s-a spus in spatiul public cu Piedone, in sensul in care nici nu sustine lista de Consiliu Local a domnului Piedone, nu au o colaborare concretizata intr-un document.

(...) Mie mi se pare o alaturare nefericita, motiv pentru care cred ca orice fel de discutie ulterioara nu-si mai are locul. Am avut chiar la sfarsitul aceste saptamani un tete-a-tete cu domnul Sava si i-am mai explicat o data ce cred eu ca ar trebui sa faca un candidat al PNL si vom vedea ce se intampla.

Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distantarii de candidatul Razvan Sava, il sustinem in continuare, dar credem noi ca a respecta opinia conducerii partidului este esential si pentru domnia sa", a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Sfidare in PNL: Candidatul la Sectorul 4 nu renunta la Piedone. Si-au pictat pe frunte numele celuilalt (Foto)

Liderul PNL ii recomanda ferm lui Sava sa nu se mai asocieze cu Piedone.

"La evenimente in parc cu copiii te mai si vopsesti pe fata, te mai si prostesti, te mai si joci cu ei. (...) Nu faptul ca s-au vopsit pe fata la un eveniment dedicat copiilor este problema, ci cred ca ideea de alaturare cu un om care inca nu si-a rezolvat problemele, care, da, corect, nu are o condamnare, nu este arestat, dar care trebuie sa-si rezolve anumite probleme nu este una indicata, fericita, recomandata de conducerea PNL. (...) Pot sa-i recomand ferm sa nu se mai asocieze cu domnul Piedone", a afirmat Gorghiu.

Sava agita apele in PNL, dupa ce s-a pictat pe fata cu Piedone: "Se situeaza in afara partidului!"

La randul sau, purtatorul de cuvant cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat ca, in opinia sa, candidatul liberalilor la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, se situeaza in afara partidului daca se mai asociaza in campania electorala cu fostul edil Cristian Popescu Piedone.

PNL se leapada de Piedone: A fost o alaturare nefericita, s-a oprit

"Domnul Sava este candidatul PNL. Conducerea partidului i-a solicitat in dese randuri sa renunte in a se mai asocia politic cu domnul Piedone. As face o apreciere personala. In conditiile in care domnul Sava nu intelege a opri acest mod de asociere cu domnul Piedone eu cred ca se situeaza in afara partidului, pentru ca eu cred ca el, ca orice alt candidat care se considera a fi liberal, ar trebui sa aiba mari dificultati de ordin moral in a face acest gest sau in a permanentiza acest comportament de asociere cu domnul Piedone, cum la fel consider ca nimeni nu ar putea nesocoti solicitarile partidului in conditiile in care ti se spune acest lucru clar si raspicat", a spus Stroe.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Alina Gorghiu excludere Razvan Sava, #Razvan Sava asociere Piedone, #Razvan Sava candidat Sector 4 , #presedinte PNL