Alina Gorgiu, după ce PSD a instalat un Superman căzut în cap în parlament: „Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență”

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 10:40 7099 citiri
Alina Gorghiu, senator PNL FOTO Facebook/ Alina Gorghiu

Senatoarea liberală, Alina Gorgiu, a criticat acțiunea social-democraților care au instalat în fața plenului parlamentului un Superman căzut în cap susținând că reprezintă un îndemn la violență.

„Recuzita PSD la plenul de azi.

Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență.

Apropo de apropierea dintre PSD și AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen…dar mai ales după”, a scris Alina Gorghiu pe pagina ei de Facebook.

PSD a montat marți, 5 octombrie, un model al lui Superman, căzut în cap, pe holul din fața plenului Parlamentului în ziua votărții moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Instalația social-democraților reprezintă o ironie la un videoclip publicat în urmă cu câteva săptămâni de către Florin Cîțu, pe contul său de Instagram.

Videoclipul din Instagram story are 15 secunde și a fost postat cu titlul: "Tehnologia asta". Imaginile îl înfățișează pe Superman într-o acțiune de salvare, însă chipul personajului este editat fiind folosită fizionomia lui Florin Cîțu.

Camera Deputaţilor şi Senatul au plen reunit marţi, 5 octombrie, de la ora 12.00, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură inițiată de PSD și denumită „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com