Alina Gorghiu: Un referendum pe Justitie n-ar rezolva nimic din punct de vedere juridic

Marti, 19 Martie 2019, ora 12:196405 citiri
Alina Gorghiu: Un referendum pe Justitie n-ar rezolva nimic din punct de vedere juridic
Foto: Arhiva Facebook/ Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca un referendum pe Justitie nu ar rezolva nimic din punct de vedere juridic. Afirmatia este facuta in contextul in care au aparut informatii in spatiul public potrivit carora presedintele Klaus Iohannis ar fi inceput sa lucreze la strategia pentru declansarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare.

"Referendumul din punctul meu de vedere juridic n-ar putea sa rezolve nimic. Toti suntem determinati sa pastram aceasta independenta a sistemului judiciar si sa mentinem standardele europene in materie, mai putin o mana de oameni care sunt la guvernare, dansii stiu acest lucru.

Deci va trebui sa gasim in opinia mea parghii mult mai puternice, pentru a rezolva efectiv situatia. La nivel de dorinta a societatii romanesti, care s-ar putea exprima evident si printr-un referendum, lucrurile sunt foarte clare si foarte limpezi", a declarat Alina Gorghiu pentru RFI Romania.

Ea a mai spus ca ramane la aprecierea presedintelui Klaus Iohannis daca organizeaza sau nu acest referendum.

Citeste mai multe despre Alina Gorghiu: Un referendum pe justitie nu ar rezolva nimic din punct de vedere juridic pe site-ul RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Stan
rank 5
Uite o tipa draguta, decenta, neconflictuala, doar ca...
MosGerila
rank 5
Incepe sa se modifice ordinea preferintelor mele: