Alina Gorghiu s-a intalnit cu Denise Rifai: Cafea, selfie si cam atat

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 20:166486 citiri
Alina Gorghiu s-a intalnit cu Denise Rifai: Cafea, selfie si cam atat
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, s-a intalnit cu jurnalista Denise Rifai de la Realitatea TV.

Au baut duminica o cafea, au facut un selfie impreuna si cam atat deocamdata, dupa cum da de inteles sefa liberalilor pe pagina sa de Facebook.

"Si a fost si cafeaua cu Denise... Stiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici si bataiosi!", a scris Gorghiu fara sa mai dea si alte detalii referitoare la o eventuala prezenta pe listele PNL la parlamentare a moderatoarei TV.

Unui internaut care a tras concluzia ca Denise Rifai a acceptat invitatia de a intra in PNL, Gorghiu i-a raspuns laconic: "Nu am spus asta, ci doar ca am baut o cafea".

Alt internaut a agasat-o pe sefa PNL cu un comentariu legat de etnia lui Rifai: "Daca tot invitati toate natiunile in PNL, poate il rugati si pe Erdogan. In Romania sunt multi specialisti in fiscalitate, poate chiar foarte buni, dar nu au vizibilitate mass-media si nici nu au bani de bagat in campanie".

Acestuia, Gorghiu ii raspunde ca decizia votului ii apartine: "Daca preferati sa votat condamnati penali vs oameni care au demonstrat ca pot lupta pentru idei si proiecte, atunci #PNL nu are cum sa va convinga".

Amintim ca presedintele PNL a declarat, sambata seara, ca si-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare sa se regaseasca si jurnalisti, precum Denise Rifai, despre care sustine ca are cunostinte economice si poate purta un dialog.

In replica, Rifai a stabilit cu Alina Gorghiu sa se intalneasca si sa se cunoasca.

B.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News