Alina Gorghiu, contre cu PSD după ce au criticat guvernarea liberală: ”Să servească un ceai de mușețel. Nu trebuie să ne iubim”

Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 20:25 4221 citiri
Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL FOTO Facebook / Alina Gorghiu

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a reacționat luni, 29 noiembrie, la atacurile făcute de social-democrați la adresa guvernării liberale. ”Orgoliul personal şi misiunea de a gestiona guvernarea României nu au niciun punct comun”, a spus senatoarea.

”Într-o notă mai relaxată, le-aş recomanda tuturor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD, UDMR şi sunt nervoşi sau simt nevoia să facă declaraţii contondente, să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm”, a declarat Gorghiu la la emisiunea Talk News de la Profit TV.

Gorghiu a subliniat că nu este nevoie ca membrii coaliției ”să se iubească”, ci doar să guverneze pentru binele românilor.

”În această coaliţie nu trebuie să ne iubim şi nici să ne criticăm, important este ca lucrurile să funcţioneze. Eficienţa acestei guvernări se va vedea. Nu putem evalua acum, la câteva zile, de la învestirea guvernului, dar în câteva luni această eficienţă a guvernării va trebui evaluată şi sunt convinsă că nu vom beneficia de acele luni de miere în care lumea are răbdare cu guvernarea. A fost o situaţie complicată, avem o luptă de dus cu pandemia”, a mai spus vicepreședintele PNL.

Gorghiu i-a cerut ministrului Sănătăţii de la PSD să ceară ”urgentarea votului pe certificatul verde în Parlament” arătând că speră ”că în coaliţie vom trece de tergiversarea de până acum, mai ales că astăzi, vaccinarea a coborât la 10.000.

”Nu cred că ne putem permite să nu rezolvăm această problemă până va veni noul val. Controversele şi disputele publice vor trebui ţinute la nivelul coaliţie pentru că imaginea coaliţie ca conta foarte mult”, a arătat senatoarea PNL, precizând că prioritatea zero trebuie să fie şi bugetul pe 2022.

”Sper să fie gata până la finalul lunii decembrie, ca parlamentar al acestei coaliţii. Ar fi un gest de mare responsabilitate pentru Guvernul Ciucă să lucreze şi Parlamentul să vină cu votul până la finalul anului. Toţi din Guvern ar trebui să se concentreze pe aceste lucruri”, a mai spus Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com