Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alina Gorghiu: O dezbatere Iohannis-Dancila e inoportuna. Nu primim lectii de conduita de la PSD

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 10:42
9422 citiri
Alina Gorghiu: O dezbatere Iohannis-Dancila e inoportuna. Nu primim lectii de conduita de la PSD
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca o dezbatere intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila nu ar fi utila si nici nu crede ca "partidul care uraste democratia" iubeste ideea de dezbatere.

"Consideram ca o eventuala dezbatere intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila nu ar fi putut sa aduca in plus absolut nimic. Oamenii ii cunosc foarte bine si pe Viorica Dancila si pe presedintele Klaus Iohannis (...).

Nu am uitat nici faptul ca doamna Dancila, candidatul PSD, nu s-a prezentat la consultarile de la Cotroceni, nu s-a putut avea cu domnia sa atunci cand Constitutia cerea obligatoriu acest lucru, nici macar o colaborare institutionala", a declarat Gorghiu la RFI Romania.

Senatorul ataca PSD sustinand ca formatiunea sa nu primeste lectii de conduita de la acest partid.

"Lectiile de conduita de la PSD chiar nu sunt binevenite si nu le primim. A refuzat PSD dialogul politic pana acum, a refuzat dezbaterea parlamentara, cand era criza de guvern si nu stiam ce sa facem si in ce directie sa ne indreptam, a refuzat sa discutam referitor la comisar, la Legile Justitiei.

Cred ca in acest moment ar fi cazul sa izolam acest partid pe scena politica si nu sa-l legitimam, participand la o dezbatere. Cred ca este o forma de ipocrizie ceea ce face doamna Dancila, prin invitatia aceasta, pentru ca partidul care uraste practic democratia nu are cum sa iubeasca ideea de dezbatere", a adaugat Gorghiu.

Amintim ca seful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anuntat, luni seara, ca liberalii si Klaus Iohannis au decis ca nu vor exista dezbateri cu Viorica Dancila inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale.

Luni, Universitatea din Bucuresti si Europa FM au lansat o invitatie publica la dezbatere candidatilor la alegerile prezidentiale aflati in turul al doilea, Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Citeste si Rares Bogdan explica de ce nu va participa Klaus Iohannis la o dezbatere cu Viorica Dancila

Inainte de primul tur al prezidentialelor nu a avut loc decat o singura dezbatere, la care niciunul dintre cei doi nu a participat.

Dezbaterea a fost organizata de Europa FM, iar invitatia a fost acceptata de Dan Barna (clasat pe locul 3), Kelemen Hunor (locul 6) si Theodor Paleologu (pozitia 5).

Vezi si Dezbaterea Europa FM: Trei candidati au acceptat un exercitiu democratic care arata respect fata de alegatori (Video)

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Alina Gorghiu dezbatere Dancila Iohannis, #dezbatere Dancila Iohannis , #PNL