Alina Gorghiu neaga ca ar fi semnat protocolul cu Coalitia pentru Familie: Iata cine si-a asumat decizia in 2016

Luni, 08 Octombrie 2018, ora 12:367867 citiri
Alina Gorghiu neaga ca ar fi semnat protocolul cu Coalitia pentru Familie: Iata cine si-a asumat decizia in 2016
Foto: Arhiva Facebook/ Alina Gorghiu

Fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu a negat, luni, ca ar fi semnat in 2016 protocolul cu reprezentantii Coalitiei pentru Familie pentru sustinerea referendumului pentru familie. Ea a publicat ultima fila a documentului, in care apar semnaturile lui Ilie Bolojan si Gheorghe Falca.

"O minciuna ca am semnat acest protocol. Mi-era usor sa o fac, dar nu am vrut. Colegii mei, Ilie Bolojan si Gheorghe Falca, si-au asumat semnarea acestui protocol dupa un vot in BPN in 2016 de la care am plecat din sala. Si atunci, si acum, cred ca reglementarea din Codul Civil a casatoriei este acoperitoare. Uite in cea de-a doua poza cum arata semnatura mea", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Iata fotografiile atasate postarii:

In 2016, Partidul National Liberal si Coalitia pentru Familie au semnat un protocol cu privire la organizarea referendumului national pentru revizuirea Constitutiei referitor la redefinirea notiunii de familie.

Mai multi parlamentari PNL au scris duminica seara, pe Facebook, ca conducerea PNL a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic.

"Conducerea PNL a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneste, ci dezbina. Nu modernizeaza, ci propune o politica retrograda. #ajunge", au scris pe Facebook senatorul PNL Alina Gorghiu, dar si deputatii liberali Catalin Predoiu, Cezar Preda si Mihai Voicu.

Iata aici mai multe detalii - Mai multi liberali il ataca pe Orban dupa referendum: Ne-a rupt de 70% din electoratul liberal

Dupa criticile venite din interiorul partidului, presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat si a afirmat, printre altele, ca este mirat ca Alina Gorghiu are aceasta pozitie publica, in conditiile in care "protocolul cu Coalitia pentru Familie a fost semnat in mandatul de presedinte al doamnei Gorghiu, iar doamna Gorghiu s-a manifestat in perioada precampaniei din 2016 in favoarea familiei traditionale".

Iata mai multe pe acest subiect aici - Reactia lui Orban dupa criticile din PNL: O iesire ciudata, care avantajeaza PSD

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News