Alina Gorghiu, moment penibil în Parlament. A fost filmată în timp ce îngână două jurnaliste VIDEO

Vineri, 03 Septembrie 2021, ora 13:5025112 citiri
Alina Gorghiu, moment penibil în Parlament. A fost filmată în timp ce îngână două jurnaliste VIDEO
Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu nu și-a dat seama că era filmată FOTO Facebook / Alina Gorghiu

Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu a fost surprinsă vineri, 3 septembrie, în timp ce îngână două jurnaliste care anterior l-au întrebat pe premierul Florin Cîțu despre data reală în care a fost trimis spre avizare la ministerul Justiției proiectul Anghel Saligny


În imagini se vede cum Alina Gorghiu se îndreaptă către ședința Biroului Permanent alături de mai mulți colegi liberali, iar la un moment dat se oprește și le imită pe jurnalistele care cu doar câteva minute în urmă îi puseseră mai multe întrebări premierului Florin Cîțu.

Întrebat de jurnaliști dacă documentul „Anghel Saligny” a fost trimis în 12 sau 25 august, așa cum declarase anterior, premierul Cîțu a spus ”pe 12, pe 25 și aseară”, motivând că documentul a fost retrimis în 2 septembrie pentru că s-a schimbat ministrul la Justiție.

Jurnaliștii l-au chestionat pe premier în legătură cu acest subiect după ce G4Media a prezentat un document oficial din care reiese că ministerul Justiției a primit abia joi, la o zi după ce Stelian Ion a fost remaniat din funcție, proiectul în original al OUG pentru lansarea programului de investiții „Anghel Saligny”.

Documentul are ca dată de intrare 2 septembrie, iar Ministerul Dezvoltării este instituția care l-a trimis către Ministerul Justiției.

Ulterior, guvernul a transmis o informare în care explică că documentul, în original, a ajuns la Ministerul Justiției în data de 25 august, dar ar fi fost retrimis, tot în original și pe 2 septembrie ”în contextul preluării mandatului de ministru interimar al Justiției de către domnul Lucian Bode”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News