Alina Gorghiu, ironie pe Facebook în ziua citirii moțiunii de cenzură: „USR+AUR = PSD”

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 12:463125 citiri
Alina Gorghiu, ironie pe Facebook în ziua citirii moțiunii de cenzură: „USR+AUR = PSD”
Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu pune în aceeași oală USR PLUS, AUR și PSD

Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu a lansat joi, 30 septembrie, o ironie pe pagina personală de Facebook, în aceeași zi în care în Parlament se citește moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

USR+AUR=PSD”, a transmis senatorul PNL în noua fotografie de copertă. Pe fundalul acesteia apar cei trei lideri ai partidelor, Dan Barna, George Simion și Marcel Ciolacu.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc joi în plen, de la ora 14.00, unde va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Votul urmează să fie dat marțea viitoare, într-un plen reunit al Parlamentului.

Joi dimineață, formațiunea condusă de George Simion a anunțat că vrea ca moţiunea de cenzură să fie votată de PSD şi USR PLUS cu bilele la vedere, pentru a înlătura "suspiciunile de blat şi acuzaţiile de trădare" a intereselor românilor.

"Ca să nu mai existe discuţii în spaţiul public cu privire la şansele pe care moţiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD şi USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, aşa cum vor proceda şi parlamentarii AUR. Guvernul Cîţu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcţie", declarat deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, conform unui comunicat de presă al formaţiunii transmis joi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii