Alina Gorghiu: Fac apel la tineri sa isi ia iubitele si parintii si sa iasa la vot

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 11:09
3438 citiri
Alina Gorghiu: Fac apel la tineri sa isi ia iubitele si parintii si sa iasa la vot
Foto: Digi 24 TV

Liderul PNL Alina Gorghiu a votat, duminica, la Timisoara, in circumscriptia unde candideaza in premiera pentru un mandat de senator.

Alina Gorghiu s-a prezentat in jurul orei 10:30 la sectia de votare de la liceul Carmen Sylva din Timisoara.

"Am avut niste emotii incredibile, e prima data cand votez in Timisoara, multumesc ca m-au primit bine", a declarat Alina Gorghiu, dezvaluind ca a votat chiar la liceul unde a invatat mama ei.

Liderul PNL, in prezent deputat, a preluat din mers locul lasat liber de fostul co-presedinte al PNL Vasile Blaga, care a renuntat sa mai candideze dupa ce DNA a inceput urmarirea penala pe numele lui.

"Nu votez in calitate de om politic, votez ca un om normal astazi, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru apropiatii pe care n-as vrea sa ii dezamagesc (...) pentru normalitate, pentru speranta, nu pentru resemnare, pentru solutii realiste nu pentru fantezii", a spus Alina Gorghiu, printre altele.

In plus, aceasta a facut apel la "toti tinerii din Romania sa iasa la vot, sa isi ia iubitele, parintii, prietenii" si sa mearga sa aleaga viitorii parlamentari.

"Le urez succes tuturor si sper sa fie bine inca de maine pentru noi toti", a incheiat Alina Gorghiu.

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica dimineata, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din Capitala, in schimb, sotia sa, Carmen, a votat, ca de fiecare data, la Sibiu. La aceeasi ora cu presedintele a votat si premierul Dacian Ciolos, dar la Zalau, in judetul Salaj, unde are domiciliul.

Vezi ce au declarat presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos la iesirea de la urne.

Printre politicienii care au mai votat in primele ore de la deschiderea urnelor au fost primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, presedintele PSD, Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta si fostul presedinte Traian Basescu.

Vezi pentru ce a votat liderul social-democratilor si ce au declarat la iesirea de la urne Victor Ponta si Traian Basescu.

Ziare.com a pregatit pentru scrutinul de azi o editie speciala de alegeri.

Urmareste in timp real prezenta la urne si ramai alaturi de Ziare.com pentru a afla care sunt cele mai importante momente si declaratii ale zilei.

Afla impreuna cu noi ce se intampla si pe retelele de socializare.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Alin Gorghiu vot parlamentare 2016 , #presedinte PNL
Comentarii