Alina Gorghiu critica motiunea de cenzura anuntata de PSD: "Este redactata de Nicolae Serban. Va fi o galeata de invective, venin si frustrari"

Vineri, 14 August 2020, ora 10:26 2661 citiri
Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

NNL va purta discutii cu parlamentari de la alte partide, pentru a contracara motiunea de cenzura a PSD, declara senatoarea liberala Alina Gorghiu. Motiunea va fi depusa luni, 17 august.

"Haideti sa ne gandim ca din luna mai PSD tot anunta aceasta motiune de cenzura si l-a anuntat inclusiv pe autorul acestui text al motiunii, Serban Nicolae (...). Cat de serioasa e aceasta motiune de cenzura al carei text este redactat de senatorul PSD Serban Nicolae?

Nu va fi nici un demers serios, in realitate, va fi o galeata de invective, de venin si de frustrari," declara Alina Gorghiu la RFI.

Intrebata daca PNL va avea discutii cu partidele parlamentare, pentru a contracara motiunea de cenzura, senatoarea liberala a precizat: "Constant se fac aceste discutii, pentru fiecare demers initiat de Guvernul Orban s-au facut discutii cu parlamentarii (...).

Si pentru aceasta motiune de cenzura sigur, vom purta discutii cu fiecare coleg din majoritatea parlamentara, apelam la rationalul acela care exista in fiecare dintre noi, pentru a nu pune tara intr-o situatie proasta. Sigur ca nu ma bazez pe discutii pe care le fac unii si altii, ci ma bazez pe discutii pe care le fac eu, personal (...). Eu nu cred ca va fi o motiune incununata de succes pentru PSD".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com