Alina Gorghiu îl atacă pe Vlad Voiculescu pe Facebook: "Ce o fi în capul unora de vor lockdown?!"

Sambata, 09 Octombrie 2021, ora 19:484589 citiri
Alina Gorghiu îl atacă pe Vlad Voiculescu pe Facebook: "Ce o fi în capul unora de vor lockdown?!"
Senatoarea PNL Alina Gorghiu nu înțelege necesitatea unui eventual lockdown FOTO Hepta

Liderul PNL Alina Gorghiu consideră că unii oameni nu apreciază la justa valoare "eforturile făcute de guvern" pentru stoparea pandemiei de COVID.

Gorghiu țintește într-o postare pe Facebook o declarație făcută de fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

"În momentul în care incidența în București era la un nivel care a ținut orașe întregi din lumea civilizată în lockdown pentru săptămâni întregi, proaspătul ales președinte al PNL declara chiar de pe scenă congresului "nu voi închide mall-urile"", scrie liderul USR PLUS în postarea lui de pe Facebook.

În replică, Gorghiu declară "Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios. Că urăști PNL e una. Că ai o obsesie pentru Cîțu e alta. Dar să te faci că nu vezi toate eforturile făcute de guvern și să te răzbuni pe fiecare dintre noi, cei care știm cât de important e ca economia să fie deschisă…", a postat lidera liberală.

Punctajul (indicațiile de discurs politic pentru care trebuie să le respecte toți membrii) zilei în PNL pare a se centra în jurul sintagmei "USR vrea lockdown".

Un alt membru important liberal a ieșit pe Facebook cu acuzații similare celor lansate de Alina Gorghiu: „USR vrea lockdown! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile! Mesajul meu este clar: nu vom închide economia!”, a scris Vîlceanu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News