Alina Gorghiu dă asigurări că Ludovic Orban rămâne președintele Camerei Deputaților și după congresul PNL

Joi, 22 Iulie 2021, ora 16:37 2266 citiri
Senatorul PNL Alina Gorghiu a subliniat că singura funcție care se va schimba după congres este șefia PNL FOTO Facebook / Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat joi, 22 iulie, pe Facebook, că Ludovic Orban va rămâne în continuare președintele Camerei Deputațilo chiar și în scenariul în care Florin Cîțu va câștiga șefia PNL în urma congresului din toamnă.

Gorghiu a făcut precizările după ce Antena 3 a anunțat pe surse că dacă Florin Cîțu va câștiga șefia PNL, acesta l-ar înlocui pe Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților cu Dan Barna ori Kelemen Hunor. La schimb, conform informațiilor Antena 3, PNL ar prelua șefia Senatului unde o va numi pe Alina Gorghiu.

Aceasta din urmă a dezmințit însă informațiile într-un mesaj pe Facebook și subliniază că Ludovic Orban va rămâne președinte al Camere și după congres.

„Eu înțeleg că e vară și nu prea sunt subiecte de rostogolit pe tv…dar chiar așa?!

Normal că nu e nimic adevărat. Să stea liniștită lumea. Să nu plece pe fenta unora. Coaliția are șef la Senat, șef la Camera Deputaților, șef la Guvern. Doar șeful de la PNL se va schimba după Congres, la cum văd eu pulsul colegilor”, a subliniat Alina Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News