Un fost jucător la Steaua și Anderlecht îl umilește pe Gigi Becali: ”E dintr-o famile de ciobani! Dacă face 10 duble, își rupe ligamentele”

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 17:31
9822 citiri
Un fost jucător la Steaua și Anderlecht îl umilește pe Gigi Becali: ”E dintr-o famile de ciobani! Dacă face 10 duble, își rupe ligamentele”
Alin Stoica

Fost fotbalist la Steaua (1995-1996) și Anderlecht (1996-2002), Alin Stoica (42 de ani) a oferit un interviu în presa belgiană înainte de vizita formației din Bruxelles la București, cu ocazia meciului de joi cu FCSB-ul lui Gigi Becali, în Conference League.

Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, a avut declarații acide la adresa patronului Gigi Becali, pigmentat cu ironii.

”În ceea ce îl privește pe Gigi, personajul principal, cel care a uzurpat clubul Steaua, el și-a construit averea din imobiliare, nu pe baza cunoștințelor sale fotbalistice. El provine dintr-o familie de ciobani.

Nașul lui e Gheorghe Hagi, starul român de la FC Barcelona, pentru care a fost multă vreme un simplu șofer. Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Oficial, el e în top 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare. Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru Le Soir.

„Deja nu mai punem la socoteală escapadele sale de la TV, unde se invită singur la talk show-uri în calitate de fost candidat la alegerile prezidențiale sau la emisiuni de fotbal. Uneori are un comportament revoltător, chiar a amenințat jurnaliști, existând plângeri în acest sens. A avut și probleme cu legea din cauza cazurilor de corupție din fotbal.

Nu vreau să fac o judecată de valoare, dar sunt fapte pe care toată lumea le știe și care contribuie la viața sa de showman și de om formidabil de afaceri. De fapt, am o singură certitudine în cazul lui: ignoranța sa. În rest, dacă face 10 duble cu mingea, își rupe ligamentele”, a mai spus Stoica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Întrebat despre transferul extremei FCSB la prima clasată în Qatar, Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța este surprins de acest transfer în ciuda salariului mare pe care îl...
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
#alin stoica, #Gigi Becali, #FCSB, #anderlecht , #stiri fotbal