Lazaroiu: Cazul Trasculescu s-ar putea intoarce in favoarea PDL

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 13:34
2358 citiri
Lazaroiu: Cazul Trasculescu s-ar putea intoarce in favoarea PDL

Cazul deputatului Alin Trasculescu poate fi in avantajul Aliantei Romania Dreapta, daca aceasta va reusi sa profite de el, este de parere consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu. Deputatul PDL a fost retinut si eliberat apoi, fiind prins in flagrant delict cand lua mita.

In opinia lui Sebastian Lazaroiu, cazul Trasculescu "nu e un caz care sa-i faca foarte fericiti pe cei de la ARD, dar lucrurile s-ar putea intoarce in favoarea lor per ansamblu, daca vor ramane consecventi cu principiile de pana acum si anume sa nu influenteze in nici un fel cursul acestei anchete si asta inseamna in primul rand un vot in Parlament, pentru ridicarea imunitatii, pentru ca inteleg ca s-a solicitat deja asa ceva Parlamentului".

"Daca PDL va dovedi consecventa in acest caz, asa cum a dovedit in toate celelalte cazuri, ma rog, poate mai putin in unele, Ridzi, Pasat, cred ca va avea de castigat, pentru ca va arata ca e altfel decat USL-ul, de exemplu, care a fost consecvent, de obicei, dar pe invers, intotdeauna si-a protejat parlamentarii sau ministrii care aveau probleme de diverse feluri, cu justitia, cu Agentia Nationala de Integritate. Deci daca ei reusesc sa puna in evidenta acest contrast, cred ca vor avea de castigat, nu de pierdut", a spus Sebastian Lazaroiu, pentru RFI Romania.

Intrebat daca acest caz al deputatului Alin Trasculescu pune la indoiala rigurozitatea criteriilor de selectie a candidatilor ARD, Sebastian Lazaroiu a raspuns: "N-aveai de unde sa stii in momentul in care ai judecat candidatii daca unul e sub urmarirea Parchetului si la un moment dat o sa cada pe un flagrant. Nu poti sa anticipezi la fiecare candidat daca va lua sau nu va lua mita in urmatoarele luni (...). E greu sa anticipezi cand cineva va calca pe bec si va intra in atentia justitiei, atunci cand faci o judecata dupa niste criterii".

Deputat PDL, prins in timp ce lua mita - a fost retinut iar DNA a inceput urmarirea penala

Presedintele PDL Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut, sambata seara, dupa ce a fost prins in flagrant de politisti in timp ce lua mita de la un om de afaceri.

El este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit DNA.

Deputatul PDL Alin Trasculescu a fost eliberat din arestul politiei

Potrivit DNA, "in perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2012, Trasculescu Alin Silviu, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al Organizatiei Judetene Vrancea a unui partid politic, a pretins de la reprezentantul unei societati comerciale (denuntator in cauza), initial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorata la 150.000 euro".

Alin Trasculescu a fost eliberat luni dimineata din arestul Politiei Capitalei.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Cazul Trasculescu s-ar putea intoarce in favoarea PDL, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Sebastian Lazaroiu flagrant Alin Trasculescu, #Alin Trasculescu mita, #Alin Trasculescu flagrant, #Alin Trasculescu retinut , #retinut