Aligator viu descoperit într-un bagaj la aeroport. Ar fi valorat 1,4 milioane de dolari pe piața neagră

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 15:14 6540 citiri
Aligatorul albinos ascuns în bagaj FOTO mustsharenews

Un bărbat care a ascuns în bagaj un aligator albinos viu a fost depistat pe aeroportul din Munhen.

Biroul vamal din München a transmis că reptila are aproape un metru lungime și că viața i-a fost pusă în pericol, însă acum este bine îngrijită.

Aligatorul a fost observat de către angajații aeroportului, în momentul în care valiza a fost trecută printr-un scanner cu raze X. Aceştia au chemat vameșii și un medic veterinar, care au preluat animalul, potrivit Insider.com.

Animalul era înfășurat în folie de plastic, cu o gaură în drept botului. Autoritățile germane au început urmărirea penală împotriva americanului de 42 de ani care călătorea cu aligatorul. Cu toate acestea, i s-a permis să zboare către destinația lui, Singapore, dar nu înainte de a depune o garanție de zeci de mii de euro. De asemenea, i s-a solicitat să predea telefonul mobil autorităților din München. Autoritățile încă nu au stabilit de unde provedea reptila și ce urma să se întâmple cu ea.

Un expert în animale exotice a declarat că animalul poate fi vândut chiar și cu 1,4 milioane de dolari pe piața neagră.

Conform Legii privind speciile pe cale de dispariție (import și export) din Singapore, infractorii riscă până la doi ani de închisoare și o amendă de până la 50.000 de dolari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News