Alibec, criticat dur de o fosta legenda a Stelei: Nu isi justifica banii investiti

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 12:18 6045 citiri
Foto: hepta.ro

Denis Alibec, noul capitan al Stelei, unul dintre cele mai scumpe transferuri din ultimii ani ai gruparii ros-albastre, cumparat de la Astra pentru 2,04 milioane de euro, a fost aspru criticat dupa doar primele 2 jocuri oficiale.

Dupa 1-1 la CFR Cluj, cand a marcat unicul gol al Stelei, dar a fost si eliminat, si acum 2-1 la CSU Craiova, fosta mare legenda a Stelei, Lita Dumitru, critica jocul sau si faptul ca acesta deja a fost ales sa poarte banderola de capitan:

"Daca a ajuns Alibec sa fie capitanul echipei Steaua, se demonstreaza ca Steaua a ajuns jos. Dupa parerea mea, si ieri jucatorii au facut un joc slab, au ajuns de trei ori la poarta si au castigat cu mare noroc. Sunt departe de ceea ce doreste Becali sa faca la Steaua. Sunt trei jucatori la Steaua care nu demonstreaza banii care s-au dat pe ei: Alibec, De Amorim si Boldrin. Acesta din urma din mare speranta a ajuns rezerva. S-au dat milioane pe ei", puncta Dumitru pentru DigiSport, in emisiunea de duminica DigiSport Matinal.

Alibec a fost in premiera capitan la Steaua, in victoria de sambata seara, scor 2-1 cu cei de la CSU Craiova.

Acesta a marcat un singur gol in meciurile oficiale pana acum la Steaua, in egalul din primul joc pe 2017, 1-1 la CFR Cluj.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News