PC s-a rupt de PSD ca sa se lipeasca de PNL - se anunta dezertari din UNPR si UDMR?

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 13:50
4532 citiri
PC s-a rupt de PSD ca sa se lipeasca de PNL - se anunta dezertari din UNPR si UDMR?
Foto:Romania Libera

Liderii PC reuniti in Consiliul National au aprobat luni in unanimitate incheierea aliantei cu PSD si mandatarea lui Daniel Constantin pentru semnarea protocolului cu PNL.

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat ca a primit semnale de la parlamentari din UNPR si UDMR care vor sa intre in formatiunea pe care o conduce, dupa realizarea aliantei PNL-PC.

"Sunt semnale puternice ca foarte multi care si-au dat seama ca au facut o greseala mergand spre aceasta zona vor sa intre in partidul nostru", a spus Constantin.

Liderul PC a subliniat insa ca nu vor accepta orice fel de oameni in partid, ci vor face o triere, dar ca scopul e de a realiza un grup parlamentar conservator pana la sfarsitul lunii februarie.

"Trebuie sa triem, nu vom accepta orice fel de parlamentar, trebuie sa fie profesionisti. Daca nu vom reusi, vom intra in grupul PNL de la 1 februarie", a adaugat Constantin.

El a mai mentionat si faptul ca asteapta extinderea aliantei si la PSD, care trebuie sa ia o decizie in acest sens.

"Sper ca demersul nostru sa fie urmat si de colegii de la PSD, pentru a oferi garantia ca putem construi un program de guvernare alternativ, ca nu trebuie sa ne imprumutam de la FMI pentru pensii si salarii si ca e un prim pas spre restabilirea valorilor din Romania", a spus presedintele PC.

Presedintele onorific al conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a participat luni la sedinta Consiliului National al PC, unde s-a validat alianta cu PNL, dar nici la ceremonia de semnare a protocolului de catre Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Liderii PNL si PC, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au semnat luni protocolul de constituire a Aliantei de Centru-Dreapta, dupa validarea de catre forurile politice ale celor doua partide a noii constructii politice. Dupa semnare, cei doi sefi de partid si-au strans mainile in aplauzele colegilor lor de la centru si din teritoriu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#parlamentari trecere pc, #parlamentari udmr unpr pc , #Daniel Constantin
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Da, sunt sigur ca sute de parlamentari UDMR se indreapta sprec beciul grivco, sediul pc:-)
Poza conti
conti
rank 5
"Sunt semnale puternice ca foarte multi care si-au dat seama ca au facut o greseala mergand spre aceasta zona vor sa intre in partidul nostru",