PC da inapoi - vrea dialog si spera in consens pentru candidati

Duminica, 01 August 2021, ora 10:301869 citiri
PC da inapoi - vrea dialog si spera in consens pentru candidati

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, sustine ca toti liderii USL au suficient de multa maturitate politica pentru a ajunge la un consens in ceea ce priveste sustinerea unui candidat comun la Primaria Generala a Bucurestiului.

"Atat timp cat suntem in USL, vom milita pentru un singur candidat, asa cum scrie in protocolul USL. Deciziile se iau prin consens (...) Avem suficienta maturitate politica si sigur o sa ajungem la un consens. Pentru a avea un consens trebuie sa exista un dialog, acest dialog pana acum nu a existat", a precizat liderul PC intr-o interventie la Antena 3.

Potrivit acestuia, anuntul de sustinere a lui Sorin Oprescu facut de Crin Antonescu si Victor Pnta este o greseala, deoarece actualul primar general a devenit astfel o tinta sigura pentru atacurile politice ale celor de la putere.

"I-am spus lui Crin Antonescu care este punctul nostru de vedere cu privire la sustinerea lui Sorin Oprescu. Din punctul meu de vedere este o greseala. Fiind desemnat prea devreme, Oprescu este expus atacurilor politice. Noi l-am scos pe Piedone ca potential candidat", a completat Daniel Constantin.

In final, presedintele conservatorilor a subliniat faptul ca nici nu s-a certatat si nici nu se va certa cu Crin Antonescu sau cu Victor Ponta din cauza acestor neintelegeri.

"Nu m-am certat si nici nu ma cert cu Crin Antonescu sau cu Victor Ponta. Nu cred ca sunt lucruri care nu pot fi rezolvate", a conchis Daniel Constantin.