ACD face campanie pentru referendum in Capitala: "Salvati Bucurestiul de Elena Udrea"

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 12:17
2559 citiri
ACD face campanie pentru referendum in Capitala: "Salvati Bucurestiul de Elena Udrea"
Foto: Ziare.com

PNL si PC cheama cetatenii Capitalei sa decida printr-un referendum asupra initiativei PD-L de desfiinta primariile de sector, sloganul ales fiind "Salvati Bucurestiul de Elena Udrea".

In mai multe locuri din Capitala, in special in sectorul 1, unde este primar liberalul Andrei Chiliman, ACD a instalat corturi verzi, unde cetatenii sunt indemnati sa semneze pentru demararea unui referendum local, prin care sa se pronunte daca Bucurestiul va fi administrat in continuare de primarii de sector, cum vrea Opozitia, sau doar de un primar general cu atributii sporite, asa cum propune PD-L.

Pe corturi, pe care sunt afisate siglele PNL si PC, sunt scrise si sloganele sub care se se desfasoara campania "Salvati Bucurestiul de Elena Udrea" sau "Semneaza pentru referendum". De asemenea, cetatenii sunt invitati sa viziteze site-ul www.salvatibucurestiul.ro, o pagina a unei asociatii, infiintata in 2008 prin decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a acuzat joi seara o campania "murdara" dusa de PNL, sustinand ca Legea Capitalei propusa de democrat-liberalii bucuresteni este combatuta prin atacuri la persoana sa.

"A inceput o campanie murdara, o campanie inacceptabila, nu de combatere a Legii Capitalei cu argumente, ci o campanie prin care (PNL - n.r.) nu face decat un atac la persoana, prin care au un singur argument impotriva Legii Capitalei, anume ca este sustinuta de Elena Udrea", a denuntat presedintele PDL Bucuresti.

"Este evident pentru oricine ca PD-L nu are nimic de castigat la Bucuresti prin sustinerea acestei legi, dimpotriva, riscam sa pierdem doua fotolii de primar. Cei care au de pierdut de pe urma acestei legi sunt cei care gestioneaza bugete de mii de miliarde in favoarea partidelor lor si a camarilei personale, cei care au de pierdut sunt cei din PNL, pentru care Andrei Chiliman e pusculita care le alimenteaza campaniile electorale", a adaugat Udrea.

Elena Udrea a salutat organizarea unui scrutin popular pentru Legea Capitalei, asigurand ca PD-L "va vota pentru referendum" si criticand campania "mizerabila" dusa impotriva acestei propuneri.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#campanie ACD Elena Udrea, #salvati Bucurestiul Elena Udrea, #Legea Capitalei Udrea , #PC