Ciolos si Barna, mesaj comun despre tensiunile din Alianta: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 17:033698 citiri
Ciolos si Barna, mesaj comun despre tensiunile din Alianta: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderii USR si PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au postat, duminica, un mesaj comun in care afirma ca nu ii descurajeaza nicio incercare de dezbinare si ca formatiunile lor vor merge impreuna si la alegerile prezidentiale, si la locale si parlamentare.

Cei doi precizeaza ca sunt plecati fiecare in minivacanta de Rusalii impreuna cu sotiile, insa au decis sa transmita acest mesaj comun in urma articolelor aparute in presa in ultimele zile referitoare la tensiunile care ar exista intre USR si PLUS.

Presedintii USR si PLUS recunosc in mesaj ca in aceste zile au loc negocieri referitoare la viitorul aliantei celor doua formatiuni si ca aceste discutii sunt pe alocuri "mai aprige".

"Da, discutam zilele acestea despre viitorul Aliantei. Alianta noastra e, de fapt, alianta celor care i-au oferit deja increderea. Da, pe alocuri discutiile sunt mai aprige, pentru ca fiecare dintre noi vine la masa cu idei si cu solutii care sa valorifice cat mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem sa spunem un lucru foarte clar: USR si PLUS vor merge mai departe impreuna. Si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare. Suntem hotarati sa gasim cea mai buna formula pentru asta si nu ne vom ridica de la masa negocierilor pana cand nu ajungem la o intelegere care sa ne faca mai eficienti decat am fi separat, pentru ca Romania trebuie guvernata bine dupa alegeri. Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o sa cadem in capcana in care au cazut altii in trecut", este mesajul postat de liderii USR si PLUS pe paginilor lor de facebook.

Presa a relatat in ultimele zile ca intre cei doi lideri au aparut tensiuni referitoare la desemnarea candidatului comun al aliantei pentru alegerile prezidentiale, fiecare dintre acestia vizand obtinerea acestei candidaturi.

Vezi si Ciolos e preferat pentru o candidatura la Cotroceni, in fata lui Barna. Alianta 2020 a crescut dupa europarlamentare (Sondaj)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News