Alianta USR PLUS acuza Primaria Capitalei ca a folosit companiile muncipale pentru a amplasa bannere PSD (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 14:332843 citiri
Alianta USR PLUS acuza Primaria Capitalei ca a folosit companiile muncipale pentru a amplasa bannere PSD (Foto)
Foto: Facebook/Alianta 2020 USR PLUS

Alianta 2020 USR PLUS a sesizat Biroul Electoral Central si Autoritatea Electorala Permanenta. Formatiunea acuza Primaria Capitalei ca foloseste companiile municipale pentru a amplasa bannere si materiale de propaganda apartinand PSD.

"Societatilor la care actionari majoritari sunt statul ori unitati administrativ teritoriale, cum este Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti SA, le este interzisa folosirea resurselor financiare, umane si tehnice pentru sprijinirea activitatii partidelor politice", transmite alianta intr-un comunicat, remis vineri Ziare.com.

De asemenea, Alianta 2020 USR PLUS a depus solicitari catre Primaria Bucuresti si compania de iluminat public pentru a clarifica "in ce baza contractuala si cu ce resurse sprijina Partidul Social Democrat sa-si urce pe stalpi materialele de propaganda electorala".

Alianta precizeaza ca sesizarile sunt insotite de fotografii care probeaza activitatile mentionate.

"Aceste actiuni sunt inacceptabile si somam Primaria sa explice de urgenta cu ce bani si in baza caror contracte sprijina partidele de la putere", au punctat reprezentantii aliantei.

Citeste si Alianta USR-PLUS cere AEP sa asigure urgent accesul persoanelor cu dizabilitati la votul din 26 mai

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News