Dinamo a transferat un jucător de la FC Barcelona

Joi, 02 Iunie 2022, ora 07:14
2663 citiri
Dinamo a transferat un jucător de la FC Barcelona
Ali Zein FOTO facebook

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, miercuri, semnarea contractului pe doi ani cu egipteanul Ali Zein, care vine din postura de campion al Spaniei, cu FC Barcelona.

”Campioana României la handbal va miza în următoarele două sezoane pe încă un jucător de talie mondială. Starul egiptean Ali Zein, campion al Spaniei cu FC Barcelona în acest an, a semnat cu Dinamo până în 2024. Dublu campion al Africii cu naţionala ţării sale, Ali va fi prezent cu echipa catalană la turneul Final 4 al EHF Champions League, programat pe 18-19 iunie 2022. la Koln”, a anunţat Dinamo.

Ali Zein (31 de ani, 1,95 metri înălţime) evoluează pe postul de inter stânga, însă este un jucător complet, fiind şi un apărător excelent.

Şi-a început cariera sportivă în Egipt, la Al Ahly, cu care a câştigat titlul naţional în 2013. Ulterior a trecut pe la cluburi din Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Franţa şi Spania. Transferul la FC Barcelona, din 2021, l-a consacrat definitiv ca jucător de top mondial.

David Barrufet, manager sportiv Dinamo Bucureţti: ”Ali Zein este unul dintre cei mai buni interi stânga şi se poate apăra foarte bine pe poziţia a doua sau a treia. În atac, pe lângă şutul său puternic, înţelege perfect ce se întâmplă la fiecare schemă. Cu el facem un pas înainte”.

Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia Bjerringbro-Silkeborg, scor 37-34 (18-16), în manşa tur din optimile European League. Returul se va disputa în 2...
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
#Ali Zein, #Dinamo, #fc barcelona, #handbal, #campioana , #stiri handbal