Reacția lui Rafila după ce Cristian Ghinea l-a făcut "puturos". "Limbajul a lăsat de dorit"

Miercuri, 16 Februarie 2022, ora 15:06 4722 citiri
Ministrul Sănătății FOTO Hepta

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, i-a răspuns miercuri, 16 februarie, fostului ministru Cristian Ghinea, care îl acuzase că ”îi este lene să lucreze la operaţionalizarea agenţiei care ar trebui să construiască spitale şi cumpără televizoare”, el afirmând că limbajul reprezentantului USR a lăsat de dorit. ”M-am gândit la chestiunea cu cei şapte ani de-acasă”, a mai comentat Rafila.

Întrebat despre acuzaţiile aduse de reprezentanţii USR, privind banii din PNRR pentru spitalele regionale, ministrul Sănătăţii a spus că ”este o mare confuzie, pentru că spitalele regionale nu sunt finanţate prin PNRR”.

”Am fost surprins, au fost trei reacţii, domnul Voiculescu, domnul Ghinea, doamna Mihăilă, a fost o reacţie concertată. Nu vreau să intru în niciun fel de polemici, am fost surprins, cel puţin din partea domnului Ghinea, limbajul a lăsat de dorit. Mă şi gândeam, nu ştiu de ce m-am gândit la chestiunea cu cei 7 ani de-acasă, dar probabil că am făcut eu un exerciţiu prea intens de gândire în ceea ce îl priveşte pe domnul Ghinea”, a spus ministrul Sănătăţii.

Fostul ministru al Proiectelor Europene Cristian Ghinea l-a acuzat pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că îi este "lene" să lucreze la operaţionalizarea agenţiei care ar trebui să construiască spitale - ANDIS şi să definitiveze lista de 25 de spitale din PNRR.

"Le e lene să muncească la asta, Rafila se ocupă să cumpere televizoare în minister", afirmă el. Ghinea explică la ce vor fi folosiţi banii pentru asistenţa tehnică din PNRR. "Rafila, nu fi puturos, pune mâna şi fă spitale! PSD e încurcat de cele 1,7 miliarde de euro din PNRR pentru construcţia de spitale. Se dau de ceasul morţii să găsească scuze şi să inventeze pretexte ca să nu le facă", adaugă el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News