Alexandra Dulgheru, invinsa categoric in sferturile de finala de la Auckland

Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 10:24
10166 citiri
Alexandra Dulgheru, invinsa categoric in sferturile de finala de la Auckland
Foto: fedcup.com

Alexandra Dulgheru a fost invinsa categoric, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Auckland, Noua Zeelanda, de daneza Caroline Wozniacki, scor 1-6, 0-6.

Meciul a durat doar 53 de minute si a fost unul practic fara istoric, romanca reusind singurul game pe serviciul sau, la scorul de 3-0 pentru adversara in primul set.

Wozniacki, locul 17 WTA, s-a dovedit superioara si a avut replica pentru aproape toate loviturile Alexandrei, locul 69 WTA, care a prins o zi slaba, in care a facut si mai multe duble greseli.

Alexandra Dulgheru era ultima romanca ramasa intr-o competitie de simplu in aceasta saptamana, in timp ce Monica Niculescu este singura jucatoare din Romania aflata in continuare in cursa pentru un trofeu, fiind calificata in finala probei de dublu a turneului de la Shenzhen, China, alaturi de americanca Vania King.

Monica Niculescu, in finala la Shenzhen dupa victorie in duelul romancelor

Alexandra Dulgheru - Caroline Wozniacki 1-6, 0-6

Desfasurarea intalnirii:

10:24 - Game, set si meci pentru Caroline Wozniacki, dupa ce Dulgheru avusese doua mingi de break!

10:15 - Alexandra Dulgheru pierde alte doua game-uri si Wozniacki este tot mai aproape de semifinale. Pare ca nimic nu ii iese romancei, iar daneza are tot timpul replica potrivita.

10:08 - Jucatoarea noastra incepe la fel si setul al doilea, pierzand primele doua game-uri, si pare ca nu gaseste solutia pentru a-i pune probleme serioase danezei.

10:00 - Game bun facut de Alexandra, care insa nu reuseste sa o impiedice pe Wozniacki sa castige inca un game si sa-si adjudece primul set, dupa o jumatate de ora.

09:56 - Romanca pare ca nu-si revine, pierzandu-si din nou serviciul dupa trei duble greseli.

09:49 - Dulgheru reuseste primul game al sau, pe propriul serviciu, si reduce din diferenta la 3-1 pentru daneza.

09:36 - Inceput foarte slab pentru jucatoarea noastra, care pierde la zero primele doua game-uri.

09:31 - A inceput meciul, cu Wozniacki la serviciu!

09:25 - Jucatoarele au iesit pe teren pentru incalzire.

INFO: Cele doua sportive s-au intalnit de trei ori pana acum, iar de fiecare data daneza s-a impus. La ultima intalnire directa, din martie 2015, Alexandra a facut insa un meci foarte bun, dar a avut probleme medicale si a pierdut.

INFO: Dulgheru, locul 69 WTA, a trecut in primul tur de belgianca Alison Van Uytvanck (locul 44 WTA), dupa o revenire impresionanta, scor 1-6, 6-2, 6-4, iar in optimi a depasit-o pe Marina Erakovic (locul 135 WTA), din Noua Zeelanda, scor 7-6, 6-3.

INFO: Caroline Wozniacki este pe locul 17 WTA si a ramas principala favorita a turneului, dupa ce Venus Williams si Ana Ivanovici au fost invinse surprinzator in primul tur. Fost numar 1 mondial, in 2010, la doar 20 de ani, daneza are in palmares doua finale la US Open.

Meci de top pentru Alexandra Dulgheru la Auckland: Iata ce adversara de renume va avea in sferturile de finala

Alexandra Dulgheru se califica superb in urile de finala la Auckland

INFO: O singura alta favorita a mai ramas in cursa in turneul de la Auckland, americanca Sloane Stephens, locul 30 WTA, care o va intalni in semifinale pe Caroline Wozniacki.

Victorie fabuloasa pentru Alexandra Dulgheru - revenire magnifica a sportivei noastre

A inceput sezonul retragerilor! Dupa Simona Halep, inca o romanca a abandonat

INFO: Alexandra Dulgheru era ultima romanca ramasa in competitiile de simplu in aceasta saptamana, dupa ce celelalte tenismene de top ale Romaniei au fost invinse in primele tururi sau au fost nevoite sa se abandoneze din cauza problemelor medicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Alexandra Dulgheru sferturi Auckland, #meci Dulgheru Wozniacki, #direct Dulgheru Wozniacki , #stiri Alexandra Dulgheru