Un tânăr de 17 ani a fost atacat de un urs în Breaza. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert

Marti, 03 Mai 2022, ora 11:08 2190 citiri
Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert FOTO Hepta

Locuitorii oraşului Breaza din judeţul Prahova au primit, marţi, mesaj Ro-Alert prin care în localitate este semnalată prezenţa unui urs. Primele date arată că animalul a atacat un tânăr de 17 ani, care a fost rănit.

UPDATE 11.15 Băiatul de 17 ani atacat de urs ”prezenta plagi escoriate torace posterior şi plăgi la nivelul coapsei şi gambei stângi. Pacientul este stabil hemodinamic şi va fi transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti”, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

UPDATE 11.10 Atacul de urs a avut loc a o stână din comuna Cornu, aflata in imediata apropiere a DN1. Se pare că est vorba despre acelasi urs rănit de masini pe DN1, acum vreo 2 saptamani. Baiatul este ingrijitor de animale la stână, el a spus ca ursul era ranit/ se deplasa greu

Mesajul prin care populaţia din Breaza este avertizată cu privire la prezenţa animalului sălbatic în oraş a fost emis marţi dimineaţă, după ce animalul şi-a făcut apariţia în zona dintre localitate şi Drumul Naţional 1, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Mesajul RO-Alert a fost emis de asemenea în condiţiile în care autorităţile au fost informate cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani ar fi fost rănit, după ce ar fi fost atacat de urs, el având nevoie de îngrijiri medicale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News