Voinescu: Negocierile pentru dezbaterea electorala nu s-au blocat

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 13:06 1877 citiri

Negocierile pentru dezbaterea electorala nu s-au blocat, iar o noua intalnire va avea loc in cursul zilei pentru stabilirea ultimelor detalii, sustine purtatorul de cuvant al candidatului Traian Basescu la Presedintie, Sever Voinescu.

"Nu stiu ce a declarat domnul Victor Ponta dar daca a spus ca negocierile s-au blocat, dezmint categoric. Chiar am convenit ca astazi (marti - n.r.), la ora 13.00, sa ne intalnim sa punem la punct ultimele detalii", a declarat Sever Voinescu, pentru Mediafax.

Desi locul propus pentru gazduirea acestei dezbateri este considerat unul nepotrivit, iar staff-ul de campanie a lui Traian Basescu doreste, "in principiu", o dezbatere intre cei trei principali candidati, respectiv intre Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, o decizie finala va fi luata abia marti dupa-amiaza.

Declaratia vine dupa ce purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Victor Ponta a spus ca discutiile pentru viitoare confruntari intre candidatii la alegerile prezidentiale s-au oprit, pentru ca staff-ul lui Traian Basescu doreste dezbatere doar intre primii trei candidati.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News