Videanu: USL nu are voie sa faca numaratoare paralela, Ponta minte (Video)

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 13:39
4107 citiri
Videanu: USL nu are voie sa faca numaratoare paralela, Ponta minte (Video)
Foto: B1 TV

Adriean Videanu, coordonatorul campaniei electorale a ARD, l-a acuzat duminica pe premierul Victor Ponta ca ar fi mintit atunci cand a anuntat ca toate sectiile de vot sunt deschise si a cerut Parchetului sa se autosesizeze, in cazul in care USL face numaratoare paralela.

"In momentul de fata, cu un cinism total, autoritatile incearca sa acrediteze ideea dezastrului provocat de iarna. Este o iarna normala si, daca am fi avut un guvern responsabil, iarna nu ar fi fost prezentata atat de catastrofal.

Ponta este un minicinos, un ipocrit si un cinic, pentru ca spune ca toate sectiile de vot sunt deschise, iar autoritatile locale transmit ca nu toate sunt deschise. Sunt sute de mii de romani care nu pot sa-si vada familiile, sa mearga la spital, pentru ca primul ministru a uitat ca este sef al Guvernului si si-a vazut de campania electorala din Targu Jiu", a spus Videanu, in cadrul unei conferinte de presa.

Ponta anunta ca toate sectiile de votare sunt deschise

Fostul primar PDL al Capitalei a mentionat ca, in cazul in care USL face numaratoare paralela, aceasta este ilegala.

"Dle Ponta, va traiti ultimele zile de prim-ministru, spre bucuria milioanelor de romani. Daca USL-ul face numarare paralela, o face ilegal, pentru ca inseamna ca reprezentantii sai contacteaza presedintii sectiilor de vot. Solicitam Parchetului sa se autosesizeze. Noi facem un exit poll cu institutii specializate, prezenta a fost de 4,5 la suta la ora 10.00, foarte apropiata de cifra anuntata de BEC. Sa nu-mi cereti procentele pentru ca nu pot sa le dau, dar va pot spune ca 'e de bine'", a adaugat Adriean Videanu.

Romanii sunt chemati la urne, duminica, pentru a-i alege pe deputatii si senatorii care ii vor reprezenta in Parlament in urmatorii patru ani.

Zapada si viscolul au creat probleme de dimineata, unele sectii de votare fiind inchise sau functionand la lumanare. Intre timp, premierul Ponta a anuntat ca toate sectiile de vot s-au deschis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Videanu prezenta vot, #Videanu Ponta mincinos, #Videanu iarna vot , #alegeri parlamentare 2012