Victor Ponta, despre fostii sai colegi din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si "golanii de cartier"

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 22:59 4776 citiri
Victor Ponta, presedintele Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac la adresa membrilor PSD care l-au ironizat in ultima vreme. Fostul premier le-a batut obrazul social-democratilor care l-au criticat pe Nicolae Banicioiu, deputat al Pro Romania, spunand ca in trecut il cautau sa-i puna intrebari despre domeniul sanatatii.

Intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, Victor Ponta a vorbit despre relatia cu fostii colegi din PSD si despre atacurile lansate de acestia la adresa pro Romania:

"Sunt doua categorii de membri PSD: o categorie foarte mare care ma respecta, cu care am relatii civilizate, si o categorie mica de golani. Golani de cartier, cei care erau cei mai umili cand eram sef la PSD, ei sunt cei mai agresivi. Ii ignor pe golani, golanii vin si pleaca", a precizat Victor Ponta.

Fostul lider al PSD i-a catalogat pe unii din social-democrati "melci" si "moluste". Presedintele Pro Romania l-a criticat si pe Marcel Ciolacu, liderul aactual al PSD, despre care sustine ca ar spune fiecaruia ce vrea sa auda.

Ciolacu: Cristian Socol va fi ministrul Finantelor in guvernul PSD. Variantele PSD pentru functia de premier - Vasile Dancu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News