Vasile Dancu: Minca si Teo copiaza minciuni ale politicii masculine

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 12:48
2117 citiri
Vasile Dancu: Minca si Teo copiaza minciuni ale politicii masculine

Sociologul Vasile Dancu ironizeaza batalia electorala dusa pe culoarea verde si cuvantul "suflet" intre candidatele la deputatie Teo Trandafir si Liliana Minca si afirma ca cele doua doamne nu fac decat sa "copieze minciuni ale politicii masculine".

"Echipe de campanie ale Doamnei Loto si a Doamnei Teo au inceput sa se bata pentru folosirea cuvantului 'suflet' in campanie. Teo Trandafir si echipa ei de experti aduc un slogan publicitar, e adevarat foarte bun: 'Mai mult suflet'. Doamna Minca Ghervasiuc nu s-a limitat la culoarea rozei si la sloganul ei, asa ca si-a tras si ea un verde: ce numai Teo sa aiba? De ce nu si-a facut Teo afis portocaliu? Si a luat apoi cuvantul suflet si l-a agatat de o propozitie de-acolo. Avea si ea dreptate, pana la urma, Piedone a avut verde, de ce sa-l fure pedelistii", persifleaza Vasile Dancu pe blog campaniile electorale ale celor doua candidate la alegerile din Colegiul 19 al Capitalei.

Contrar sustinatorilor acestora, care considera ca ambele candidate s-au bucurat pana acum de succes in cariera, Dancu sustine exact contrariul.

"Teo este o fosta animatoare de televiziune de succes, esuata cand a incercat sa arate ca poate face ceva singura. Doamna Minca Ghervasiuc este esuata dintr-o sinecura de la loterie si nu-si mai revine din dezamagirea ca acea sinecura nu este vesnica", apreciaza sociologul social-democrat.

Iar in privinta proiectelor politice promovate, pare sa fie si mai rau.

"Niciuna din cele doua doamne nu are vreun program serios, copiaza minciuni ale politicii masculine, doamna Minca propune ceva demn de Cartea Recordurilor la care tanjeste Oprescu: a 13 a pensie, intr-o tara unde nu putem da nici macar 12 pensii decente.

Teo ne-a spus si ea ca 'politica si televiziunea nu sunt despartibile', in consecinta, oricare din cele doua femei va castiga nu se va produce vreun reviriment in politica romaneasca. Desi sunt convins ca femeile pot face politica mai bine decat barbatii, stiu ca aceste doua candidate nu vor face ceva in acesta directie", apreciaza Vasile Dancu.

"Le doresc succes celor doua candidate de verde, cu stampila cuvantului suflet in frunte. Din pacate, nu vor fi cele care deschid seria unei ere a schimbarii Romaniei", concluzioneaza acesta in textul postat pe blog si publicat in intregime in Q Magazine.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Teo Minca alegeri 2010, #Vasile Dancu Teo Minca , #stiri alegeri