USL a depus listele de candidati pentru Bucuresti la alegerile parlamentare

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 17:56 2048 citiri

Presedintii organizatiilor de Bucuresti ale PSD si PNL, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus luni la Biroul Electoral Municipal (BEM) cele patru dosare care contin listele candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liderii USL au aratat, cu acesta ocazie, ca listele de candidaturi nu au mai suferit modificari majore de la ultimele anunturi.

"La BEM se depun patru dosare, din care unul este original, toate patru se inregistreaza. Doua dosare raman la BEM, doua se dau inapoi celor care le-au inaintat si maine, la ora 15:00, vom avea decizia de acceptare a dosarelor. Cu decizia si cu cele doua dosare se merge la tribunal pentru inregistrarea finala", a declarat Eugen Nicolaescu, dupa ce a depus listele de candidati.

Liderul PSD, Ecaterina Andronescu, a afirmat ca a venit la sediul BEM "cu toata increderea in toti cei care sunt trecuti pe liste ca stiu la ceea ce s-au angajat si vor duce la indeplinire ceea ce promit electoratului".

Andronescu a spus ca USL este optimista ca noua campanie electorala va fi una civilizata, in care candidatii se vor confrunta in proiecte pentru cetateni pentru urmatorii patru ani de legislatura.

"Speram sa castigam toate voturile electoratului", a mai spus Andronescu.

Eugen Nicolaescu a tinut sa sublinieze ca dosarele depuse de USL "sunt absolut in regula".

"Am incredere ca dosarele noastre sunt absolut in regula si ca nu este absolut nicio problema si ca ceea ce noi am facut, am facut cu buna credinta si multa responsabilitate", a afirmat Nicolaescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza executorul
executorul
rank 5
Sa speram ca ciuma portocalie va lua in Bucuresti, cat au luat si la