Un candidat ARD depune plangere penala impotriva Politiei Locale Sector 3

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 19:05 3702 citiri
Foto: Facebook/Dan Radu Zatreanu

Candidatul ARD Dan Radu Zatreanu va depune o plangere penala pentru abuz in serviciu si amenintare impotriva agentilor de la Politia Locala Sector 3, ca urmare a abuzurilor acestora impotriva echipei sale de campanie.

"Deputatul Dan-Radu Zatreanu, candidatul ARD Bucuresti in colegiul de deputat numarul 14, va depune o plangere penala pentru abuz in serviciu, purtare abuziva, amenintare si tentativa de lipsire de libertate impotriva agentilor de la Politia Locala Sector 3, ca urmare a abuzurilor acestora impotriva echipei de campanie a deputatului PDL", se arata in comunicatul de presa al ARD.

"In cursul zilei de astazi, 05.12.2012, echipa de campanie a deputatului Dan-Radu Zatreanu, aflata pe bulevardul Nicolae Grigorescu, in zona Pietei Salajan, a fost oprita abuziv si agresiv de catre agenti ai Politiei Locale Sector 3, in timp ce impartea materiale electorale trecatorilor din zona. Mai mult decat atat, acesti agenti au declarat, in permanenta, ca nu fac altceva decat sa respecte ordinele sefilor lor", se explica in documentul amintit.

In acest context, ARD Bucuresti solicita ,,cu fermitate" atat primarului Sectorului trei, Robert Negoita, cat si celorlalte institutii cu atributii in asigurarea unui cadru normal privitor la desfasurarea campaniei electorale sa stopeze ,,de urgenta" toate ,,abuzurile si ilegalitatile" comise impotriva candidatilor ARD.

"ARD Bucuresti solicita cu fermitate atat primarului Robert Negoita, in subordinea caruia se afla Politia Locala Sector 3, cat si tuturor celorlalte institutii cu atributii in asigurarea unui cadru normal si legal privitor la desfasurarea campaniei electorale, sa stopeze de urgenta toate abuzurile si ilegalitatile comise impotriva candidatilor ARD! Le reamintim ca datoria lor este aceea de a se afla in slujba cetatenilor si de a veghea la respectarea legii si nu aceea de a se transforma in agenti electorali pentru USL!", sustine ARD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News