Udrea: Geoana a avut un esec, EBa isi merita mandatul

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 23:40 2569 citiri

Elena Basescu isi merita mandatul, in timp ce Geoana a suferit un esec, a declarat, duminica seara, Elena Udrea.

Ea a catalogat rezultatul cu care este cotat de exit-poll-uri candidatul independent Elena Basescu drept unul bun.

"Este un rezultat bun, il merita, a muncit foarte mult. Cred ca nu aveti nimic impotriva a ceea ce spun. Isi merita mandatul", a spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului a sprijinit-o pe Elena Basescu in demersul acesteia de a candida ca si independent, punandu-i la dispozitie un sediu pentru campania electorala.

Elena Basescu a fost cotata cu 3,4%, respectiv 3,6%, potrivit exit-poll-urilor date publicitatii duminica seara, de doua televiziuni, dupa inchiderea urnelor.

Geoana a avut un esec

PD-L a castigat alegerile, asa cum se astepta, insa o prezenta mai mare la urne i-ar fi adus mai multe procente, a mai spus Elena Udrea.

Rugata sa comenteze declaratiile facute de liderul PSD, Mircea Geoana, dupa aflarea rezultatelor exit-pollurilor, Udrea a afirmat ca acesta "a avut un esec si va mai avea si altele".

"Domnul Mircea Geoana e in campanie electorala de cand s-a format Guvernul. Acum a avut un esec. Va mai avea si altele. Ca membru al guvernului, va spun ca guvernarea functioneaza foarte bine. Daca domnul Mircea Geoana nu ar sta pe margine sa se antreneze pentru alegerile din toamna si daca PSD nu l-ar lua in seama, guvernarea ar functiona fara astfel de agitatori", a subliniat Udrea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News