UDMR a castigat alegerile in judetul Mures. A obtinut mai multe voturi decat PNL si PSD la un loc

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 16:482080 citiri
UDMR a castigat alegerile in judetul Mures. A obtinut mai multe voturi decat PNL si PSD la un loc
Kelemen Hunos. Captura Facebook/ Kelemn Hunor

UDMR a castigat alegerile in judetul Mures, obtinand mai multe voturi decat PNL si PSD la un loc.

Uniunea Democrata Maghiara din Romania a castigat alegerile in judetul Mures, obtinand mai multe voturi decat Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat la un loc. De altfel, PNL si PSD si-au "impartit" locul al doilea, liberalii obtinandu-l la Senat, iar social-democratii la Camera Deputatilor.

Potrivit Biroului Electoral, dupa centralizarea datelor de la toate sectiile de votare din judetul Mures, UDMR s-a clasat pe primul loc la Senat cu 38,75%, iar PNL a intrunit 16,84% din voturi, PSD - 15,80%, Alianta USR-PLUS - 10,51%, AUR - 7,21%.

Si la Camera Deputatilor, UDMR s-a clasat pe locul intai cu 36,98%, pe locul doi s-a situat PSD - 16,14%, PNL - 15,81%. Alianta USR - Plus - 10,64%, AUR - 6,29%.

In judetul Mures, prezenta la urne a fost de 31,84%.

George Simion, noi atacuri la adresa UDMR. Liderul AUR anunta, la Antena 3, prima miscare politica impotriva Uniunii: Strangerea de semnaturi pentru modificarea Constitutiei

Apar primele contre intre George Simion si Kelemen Hunor: "UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei

Orban: Cu USR-PLUS, PMP si UDMR se poate forma o majoritate parlamentara. Parlamentul nou se va intruni in 21-22 decembrie

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News